OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT: sisetööd

Ingmar 26.11.2007 12:55

Korralik töömees teostab kõiki sisetöid, Tallinn ja lähiümbrus. imma123@hot.ee, 56796040

Tsiteeri

Ingmar 07.03.2008 10:55

Pilte tehtud töödest on võimalik vaadata: http://nagi.ee/photos/ingmark/sets/

Tsiteeri

Tiiu 17.03.2008 17:09

Kas teete ka väiksemat sorti ehitustöid. Oleks vaja lakke paigaldada laepaneelid - pind ca 15m2, kipsplaati paigaldada ca 12m2 ning põrandale laminaat ka ca 15 m2 koos aluspinna tasandusega.
Kui pakub huvi palun saatke meilile sellise töö orienteeruv hind ja tööde teostamise algus.
Kena päeva
Tiiu

e-mail: tiiuk@email.ee
tel 56924406

Tsiteeri

Siiri 14.05.2008 21:39

Mis hinnaga oleksite nõus tulema Viimsisse vannitoa ja esiku plaate panema? Ja kas juulis sobib?

Tsiteeri

Ingmar 16.05.2008 09:21

Vastasin Teile e-mailile.

Tsiteeri

Kersti 17.06.2008 10:02

Ei soovita Ingmar Kukke küll tööle võtta- pooltel päevadel ei ilmu kohale ja siis näitab veel iseloomu tehes lohakat tööd!Võtmeid ei tahtnud ka kuidagi tagasi anda- poetas öösel mati alla!!!
Selline mees siis ongi..isegi vannitoa ukse suutis viltu ette panna!

Tsiteeri

Ingmar 17.06.2008 13:34

Palun mitte ärrituda, töövõtulepingu idee ongi selles, et töö saab teatud ajaks valmis, vahet ei ole, millisel päeval ja mitu tundi päevas seda tehakse. Kindlasti on töövõtjal ka toredam tööd käia tegemas, kui tellija ei õienda asjade pärast, mis on veel pooleli vms. Väikeste vigade parandus jäi aga meie omavahelise kokkuleppe tõttu tegemata, kuid tuletan meelde, et seeläbi jäi ka tasu väiksemaks. Ning mis puutub võtmetesse, siis ei olnud mul lihtsalt see hetk, kui rääkisime lihtsalt aega neid kohe Teieni tuua. Tõin võtmed samal päeval kohe esimesel hetkel ära ning see esimene vaba hetk avanes tõesti hilja õhtul.
Antud arusaamatuse taga oli ilmselgelt tellija oma iseäralik iseloom ning kõigi eelmiste ja praeguste tööde puhul on koostöö sujunud meeldivalt.

Kena päeva,
Ingmar

Tsiteeri

Kersti 19.06.2008 14:01

Oeh, ma kohe ei tea kust alustada!Oleks ma teadnud, et internet ongi see koht, kust sind kätte saada, siis oleksin sinuga ainult läbi selle foorumi suhelnud, kuna telefonile vastasid sa ju haruharva!
Nii..kommenteerin su kirja siis algusest-
Mina arvan, et igal tellijal on vahet, mis ajal ja kaua tööd tehakse ja ma usun, et väga vähestele sobiks selline variant, et töömees ise otsustab, mis päeval tööle ilmub, mis kell, kaua on jne
Mina näen asja niimoodi- Võtan tööle töömehe, kes käib kohal iga päev ja teeb vähemalt 3-4 h tööd, sest oleksid sa meile enne lepingu tegemist öelnud, et sul on ka põhitöö ja meil saad käia ainult õhtuti, siis oleksime me kellegi teise palganud!Tõesti, lepingusse me ei märkinud mis kellast, mis kellani sa tööd pead tegema, aga arvasin, et see on iseenesestmõistetav, et kuna sa nii vähe saad käia, siis teed pikemad päevad(mida ma ka kohe mainisin kui olin teada saanud, et saad ainult õhtuti käia ja millega sa ka nõustusid!).Hurjutasin sind ka sellepärast mitmel korral kui sa jälle polnud tööle ilmunud (ma tõesti ei tea, kust sa võtsid selle "õiguse" mitte tööle ilmuda ja isegi mitte teatada sellest) niiet sa olid minu kui tellija soovidest teadlik!
Väikeste vigade parandus jäi seetõttu ära, et sa ei ilmunud ju kohale, et neid vigasid parandada ja kui helistasin, et kuhu jäid, sain vastuseks palju huvitavaid vabandusi aga mitte ühtegi PÕHJENDUST. Selleks ajaks oli su KAHENÄDALANE (mis on väikese vannitoa tegemiseks niigi MAKSIMAALNE aeg) tööaeg üleläinud juba kobedalt mitu päeva..niiet mul oli täielik õigus(vastavalt meie lepingule) lasta sul need vead oma rahadega parandada ja üllatus- sellega polnud sa ka nõus!
Niiet ma ei saa aru, mida ilusat vabandust ja näitemängu sa siin korraldad, et meie vahelised suhted olid ju nõnna toredad!?
Mul on sulle nii palju etteheiteid, et ma kohe ei tea, kust alustada- tõid minu korterisse võõraid poisse ilma minult küsimata!?Väidetavalt praktikapoisid..
Tegid asju ilma minult küsimata- dušš on liiga madalal niiet mu mees ei saagi seal all olla, vannitoakapp on liiga kõrgel,duššikardin liiga madalal ja isegi kinnitamata jnejnejne
Võtmed- too hetk kui me rääkisime..tahaksin teada, millal see veel oli, sest eelneval õhtul leppisime kokku, et tood hommikul enne tööd ju ära , aga ei ..kus sa sellega. järgmisel päeval sa ju ei vastanud mu kõnedele ja lülitasid oma telefoni välja..ja kui lõpuks vastasid, siis käratasid, et MIDA MUL NÜÜÜÜD VAJA ON?? ja muu selline sõim ja siis oli jälle telefon välja lülitatud.
Sellel öösel tõid sa tõesti võtmed ära, jättes need trepikotta mati alla (millalgi ajavahemikus 01.00-07.00, kas ei tundu mitte, et soovisid olla kindel, et ei peaks minuga silmast-silma kohtuma ja oma töö tagajärgedega leppima?)
Nii ja nüüd jõuame siis su eelnevate ja praeguste tööde juurde- nimelt võtsin ühendust ka Tiiaga, kes siin enne sulle tööd on pakkunud ja ta kinnitas ka minu kogemusi- ei ilmunud kohale eriti, tegid tööd väga havasti ja lubasid kokku palju-palju ilma seda reaalselt tegemata ja ta lihtsalt saatis su minema.Kas pole tõsi? Ning ka järgnev Siiri ei võtnud sind tööle..
Ei saa öelda küll, et kõik sinuga nii väga rahul oleksid olnud!?

Lõppkokkuvõtteks tahaksin öelda, et pärast sinusuguse töömehega tegelemist olen edasipidi kõvasti hoolsam- küsin soovitusi jne Mõtlesin, et ei hakka mingit komejanti siin foorumis tegema ja lihtsalt teavitasin teisi, et ka nemad sinu reha peale ei astuks, aga pärast sellist vastust (mis oli niii feik kui veel olla sai) ei suutnud ma ennast tagasi hoida ja nüüd rääkisin suu puhtaks.
Palju jäi veel muidugi minuteada...
Niiet, Ingmar Kukk, ära tule siia paipoissi mängima, sest tänu sinule pean palkama veel mitmeid inimesi, kes sinu vigasid peavad parandama!
Ja kui sa juba sellist mängu tahad mängida, siis panen sinu tööst pilte ka siia ..
Piltidel siis näha, kui ilusti on plaate mõõdetud, et oleksid igalpool samasuured ääred( see on lausa altlaienev) ja teisel pildil olematut vuuki.

Kena päeva sulle ka!

Tsiteeri

Tiina 28.06.2009 01:16

Mina mäletan Ingmarist, et töö ei ole just tema lemmik hobi. Kui see saabki lõpuks valmis (minu juures ei saanud), siis on mehikesel tundide arvestus lootusetult sassi läinud. Küsib raha VÄGA AUSA NÄOGA tundide eest, mil ta juba ammu kusagil mujal muude asjadega tegeles.
Tunnen Ingmarit ammu ja loodan, et ta on ka ausaid tegusid oma elus korda saatnud, kuid mina ei tea neist midagi.
Kahetsusega.

Tsiteeri

Tiina 28.06.2009 01:16

Mina mäletan Ingmarist, et töö ei ole just tema lemmik hobi. Kui see saabki lõpuks valmis (minu juures ei saanud), siis on mehikesel tundide arvestus lootusetult sassi läinud. Küsib raha VÄGA AUSA NÄOGA tundide eest, mil ta juba ammu kusagil mujal muude asjadega tegeles.
Tunnen Ingmarit ammu ja loodan, et ta on ka ausaid tegusid oma elus korda saatnud, kuid mina ei tea neist midagi.
Kahetsusega.

Tsiteeri

Tead kül mind 12.08.2009 15:35

sa hakkad oma tegude eest vastutama. Raha oskad küsida, aga tagasi anda ei taha nagu. Sa lased kõiki üle ja õigust jääb ülegi. Sa oled suht sitas seisus omadega nüüd, sest ma ei oloe ainus kes oma raha tahab.

Tsiteeri

Jaanus 17.08.2010 14:06

Tartus, Ihastes vaja lõpetada pooleliolev esikuruum. Pakkumised emaililie

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.