OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT: 17- aastane tüdruk otsib suveks tööd

Triin 15.03.2012 19:39

Suve algul 17- aastaseks saav, 10. klassis käiv tüdruk otsib suveks tööd. Oman põhikooli lõputunnistust ja olen varasema töökogemusega. Mul on varasemaid töökogemusi suvel eelneval kolmel aastal. Olen olnud söögikohas ettekandja (ka köögiabiline, nõudepesija), samuti olen olnud otsene klienditeendindaja müüana. Lisaks toitulustuses töötamisele olen olnud veel poes kauba väljapanija- ja müügiedendaja.
Olen hea suhtlemisoskusega ja kohusetundlik, kindlasti vastuvõtlik igale uuele pakkumisele. Keeltest räägin nelja keelt - eesti, inglise, vene ja hispaania keeli (kahte viimast veidi nõrgemal tasemel).
Mul on võimalik teha tööd juuni algusest augusti lõpuni. Töö koht võiks asuda Tallinnas. Soovitav töö võib olla seotud sellega, millega olen varem tegelenud (toitlustus, poed...), aga nagu juba mainisin, olen igati avatud ka uutele pakkumistele.
Kuna tegelen ka joonistamisega, võib töö olla seotud ka kunstiga.
Iga tööpakkumine on oodatud!

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.