AIANDUS, HALJASTUS

Seinast seina

Andres 25.07.2021 16:50

Aianduse, haljastuse vms huvilised...
Teemasid kõigest ja kõigist.

https://infoviking.ee

Tsiteeri

magiccalf 03.04.2024 13:28

Kas teie ettevõttel soovib soodustada kultuurilist mitmekesisust ja koostööd? Kas teile on oluline edendada interkultuurilist mõistmist ja loovust? Siis vajame teie abi!

Meie ettevõte viib ellu uue algatuse - "Kultuuripass". See on ainulaadne võimalus, mis võimaldab meie töötajatel ja klientidel sukelduda kultuuripärandisse, soodustada loovust ja koostööd ning aidata kaasa interkultuurilisele mõistmisele.

Mis on "Kultuuripass"?

Erinevate kultuuride tutvustamine: Lubades teil avastada ja kogeda erinevate kultuuride traditsioone, kunstiteoseid ja ajalugu.
Kultuuriline kodakondsus: Edendades koostööd, loovust ja kultuurilist kodakondsust, võimaldades teil aktiivselt osaleda erinevates kultuurisündmustes ja projektides.
Interkultuurilise mõistmise kujundamine: Meie "Kultuuripass" soodustab interkultuurilist dialoogi, suhtlust ja mõistmist, aidates luua ühist ja harmoonilist töökeskkonda.
Miks liituda?

Innovatsiooni ja loovuse soodustamine: "Kultuuripass" annab teile võimaluse innustada ja rikastada oma töökeskkonda uute ideedega ja lahendustega.
Tiimitöö ja koostöö edendamine: Lubage oma töötajatel ja klientidel liituda ühise kultuurireisiga, kus nad saavad jagada oma teadmisi ja kogemusi.
Kultuurilise mitmekesisuse soodustamine: Olles osa "Kultuuripassist", soodustate ettevõtte kultuurilist mitmekesisust ja koostööd.
Kuidas liituda?

Kui soovite rohkem teada saada "Kultuuripassi" kohta ja liituda meie algatusega, võtke meiega ühendust telefoni või e-kirja teel. Oleme hea meelega valmis jagama kultuurimaailma teiega!

Liituge meiega ja avage uks kultuurimaailma koos "Kultuuripassiga"! https://www.magiccalf.lt/kulturos-pasas/

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.