KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis sobiks mahagoni värvi põrandaga?

naine 20.09.2007 10:05

Tere,
Soovin nõuannet. Köök ja elutuba on üks ruum, mingi 21 rm. Ütleme, et väike. Köök on tumepunane ja halli töötasapinnaga. Elutoas on suur diivan naturaalne valge ja punaste patjadega. Plaanis osta söögilaud klaasist, et natuke õhulisem oleks ruum. Küsimus on aga selles, et mis värvi sobiks elutuppa nn. tv alus või väike sektsioon ja diivanlaud, kui põrand on üldsegi mahagoni värvi? Samas on plaanis panna üks väike seinaosa musta valge tapeet. Sobiks see üldse?

Parimat!

Tsiteeri

Helen 20.09.2007 10:55

Tere,
Ruum on suht väike ja tundub, et seda tumedust on Teil seal juba piisavalt, seega jälgige seda musta-valgega tapeeti, et, kui palju on musta osa-parem oleks, kui seal domineeriks heledus ja siis tumedam ornament vms muster siis jookseb läbi, kuna muidu võib üldmiljöö väga sünge välja kukkuda. Klaasist laud on väga hea idee, tv-alus vms valiks ka pigem heledamas toonis ja vaheriiul / riiulid võiks ka siis klaasist nt olla,et seonduks lauaga ja lisaks ka kapile õhulisust. Kui Teil eksisteerib ka söögilaud vms pind selleks, siis võiks see haakuda nt selle tv-alusega.
Teada on ju, et heledad toonid suurendavad ruumi ja tumedad muudavad väiksemaks- seega, kui Teil on ruum suht väike, siis tasuks kaaluda heledamaid toone. Palju sõltub ka sellest, mis toonis teil on aknakatted ja vaipkate-kui seda on. Väikeses ruumis on parem siiski aktsenti tuua aksessuaaridega, nt nagu Teil on valitud punased padjad, mis haakuvad ka köögiga. Peaasi,et ükski mööbliese jms liiga üksikuks ei jääks-väikeses ruumis hakkab see kohe silma riivama, alati jälgida, et oleks seonduv millegi muuga.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

naine 20.09.2007 13:12

Suured tänud Teile Helen, asjaliku nõuande eest :)

Tsiteeri

naine 20.09.2007 13:41

Suured tänud Teile Helen, asjaliku nõuande eest :)

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.