KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

seinavärv

el 26.09.2007 09:48

vajaksin abi köögiseina värvi leidmiseks. alumised kapid tume wenge, ülemised valge körgläige, vaheplaat ja tööpind valge samuti. pörand terracota plaat, köök on poolavatud elutuppa, elutoas saavad olema tume ja helepruunid toonid, bambus lamellkardinad. päris helebeezi nagu kööki ka ei sooviks, kas pöranda toonis oranz oleks lahendus?

Tsiteeri

Helen 26.09.2007 12:18

Tere,

Jäi natuke segaseks, kui terrakota plaat on põrandal, siis kuhu te seda oranzi veel soovite panna? Kas kõik köögi seina pinnad on värvilahenduseta või soovite osaliselt seda? Milline on köögi aknakate? Kui suur on antud pind? Milline on elutoa põrand?
Jään ootama Teie vastukaja.

Tervitades,
Helen

Tsiteeri

el 26.09.2007 12:23

seinad alles jah värvilahenduseta, tegemist valmiva eramuga, kööginurk tuleb L-kujuline (353*253möödud) ühes seinas on suur aken, ülemisi kappe selle rivi peal üldse ei ole ja seal akna all on ka kraanikauss. ülemised kapid ei ole laeni. aknakatted saavad olema puitrulood.

Tsiteeri

Helen 26.09.2007 14:22

Tere,

Kõiki seinapindasid oranziks ei soovitaks, pigem 1-2 pinda siis, nt valgete seinakappidele oleks aktsendiks sobiv selline oranz. Võite kombineerida seinapindasid 2 toonis, 2 pinda siis oranziga ja teised 2 muu tooniga. Kuna köök on ka L- kujuline, siis jälgida, et vastasseinad ei oleks tumedamas toonis, kuna see teeb ruumi kitsamaks, pigem ikka siis järgida ka seda L- kuju. Sobivad tooni variandid oleksid: pruun, punane, kollane, oranz, valge- elevadiluu. Isiklikult eelistaksin oranzile punast, aga kõik sõltub Teie soovidest ja arvamusest.
Sellel aadressil saate ise visuaalset ruumi pilti kombineerida ja nendest siis enda jaoks sobiva valida: http://www.603010.com.au/roomscape/
Põnev lahendus oleks ka dekoratiivvärvide näol, natuke näiteid on sellel kodulehel:http://www.paremsein.ee/
Palju sõltub ka valgusest, mis Teil valitud on ja, kuhu suunatud. Kuna Teil on poolavatud köök, siis võiks olla ka seonduvus elutoaga. Kui valite nt. osad seinapinnad oranzid, siis oleks hea kui elutoas ka kuskil seda tooni kajastuks, nt aksessuaaride näol- kas siis diivanil olevad padjakesed või mõni vaas vms.
Elutoas on Teil ka väga modernsed toonid valitud- väike värvi aktsent kuluks ära sinna. Aksessuaare saate ise alati vastavalt soovile, vajadusele vahetada- igal aastaajal on omad soovitud toonid, mida sooviks kodus näha.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.