KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

elutoa kolmas värv

Leelo 27.11.2007 09:46

Tere

Soovin nõu, missugust värvi tuua elutuppa kolmandaks värviks, ruum on suur, suurte maani akendega, üks sein sügav tume punane (tapeet), ülejäänud seinad hele beez (värv), üks kitsas vahe (elutoa ja köögivahesein) hall dekoratiivkivi plaat. Diivan on tume pruun punasete patjadega. Seega on põhitoon helebeez, punase ja tumepruuni nüansiga, kas kardinad sobiksid mingit intensiivsemat tooni (nö kolmas nüansi toon) või peaksin kardinate ja nt vaiba valikul jääma oma seni kasutatud tooniude piiresse? (põrand naturaalne tamm (mitte toonitud).

Tsiteeri

Helen 27.11.2007 11:26

Tere,

Sõltub kui suur on tuba ja kui suur värvi armastaja olete. Kindlam oleks muidugi kasutada samadest toonidest midagi. Samas kui otsustate 3 tooni kasuks, siis võiks see kuskil veel kajastuda, kasvõi aksessuaaride näol. Ma küll ei tea, milliseid aknakatteid mõtlete sinna panna, aga, võib ka 2 toonis kasutada-1 siis toas kajastuv toon juba, nt heledam ja 2 tooni võite ju valida ka muu tooni, nt.oranzi. Siis ei oleks selle suure osa ees 1 toon, vaid juba saategi aktsenti tuua. Lamelli või paneeli puhul võite kasutada triipudena kahte tooni nt, kas siis katsendikas vaid servadesse või üle ühe. Kõik sõltub ülejäänud miljööst. Aknakatteid on ka erinevate mustritega, millega saate väga hästi siis aktsenti lisada.Hetkel olevate toonide juurde:pruun, punane, beez- sinna haakuv toon oleks oranz, mis on väga trendikas ja soe toon, aga nagu algul ütlesin, siis sõltub palju toa suurusest.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.