KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa värvid

Eva 21.01.2008 20:25

tere,

hetkel käib elutoas remont, maaler käskis värvid ära osta ja soovitas ühte seina panna tapeedi. Kuna mööbel on kase värvi ja hele on ka naturaalne parkett, samuti nahkdiivanid mis on elevandiluu värvi, siis olen katkise küna ees, mis värvi teha seinad, et asi liiga üksluiseks ei muutuks?

Endale meeldib hall värv, aga kui ühte seina panna tapeet siis milline? Kas nt bambustapeet sobiks? Või must, valge mustriga?

Tsiteeri

Helen 21.01.2008 21:16

Tere,

Kaldun arvama,et bambus ei anna soovitud effekti,samas on selle tapeedi miinus paani kohad,mis jäävad suht koledad. Hall mingi teise tooniga kombineeritult oleks parem variant,üksikult jääks ehk liiga lahjaks sinna heleduse keskele. Annaks toale pigem aktsenti millegi särtsakamaga-kaaluge effektsema tapeedi kasutamist või teine võimalus dekoratiivvärvidega saab igasuguseid huvitavaid lahendusi teha.Vaadake www.paremsein.ee
Musta valgega sobiks ka,samas võiksite siis musta ka mujale sisse tuua,kas aksessuaaridega, põrandakattega-kirju loomanahk nt ,aknakattega vms.Hetkel tundub,et ruumis on vaid heledad elemendid.Valgusteid on ka igasuguseid,erinevate ümbristega-täna jäi silma k-rauas musta klaasiga valgustid.eks palju sõltub Teie enda soovidest ja maitse eelistustest,aga kombineerige asju-kõik ei pea olema alati heledas või must valges-natuke värvi ka sisse ehk-endal rõõmsam toas viibida.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.