KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seinapragude värvimine

Jaan 19.02.2008 17:28

Hetkel toa remont käsil ja pärasti mitmete ja mitmete variantide kaalumist jõudsin ikkagi selle juurde, et seinad valged ja värvi lisab sisustuse ja ruloodega. Probleem on selles, et seintes on pragusid ja pahteldamise ja peitmise asemel mõtlesin neid hoopis esile tuua, täites näiteks mingi erksa värviga.

Katsetasin seda meetodit ühes teises varjulisemas kohas. Kraapisin prao veidi suuremaks ja täitsin peenpahtli ja värvi seguga; täitis hästi, kuid muidugi on probleem prao ümbruses, mida on väga raske kui mitte võimatu täiesti puhtaks saada. Päris vedelat värvi on natuke parem maha saada, kuid see ei täida praegu sama hästi.

Oleks tänulik, kui kellelgi oleks ideid, kuidas saada lõpuks selline tulemus, et täiesti valges seinas jooksesid ühes toas paar sinist, teises mõni roheline ja kolmandas punased praod.

Üks võimalus vist oleks enne värvimist see täitmine ära teha ja siis sealt pragude ümbert hästi ettevaatlikult peene pintsliga valgega ääred teha, aga see tundub üsna keeruline ja aeganõudev, pole ka seda kindlat kunstnikukätt selle täppistöö jaoks.

Tsiteeri

Helen 20.02.2008 12:27

Tere,

Ega seal erilisi variante polegi, kui hiljem seina tooni värviga peene pintsliga üle teha. Samas võite poest küsida, kindlasti oskavad soovitada pragude jaoks siis spets värvi nt. Võibolla oleks mõttekas teha nt.akrüülvärviga, millega seinamaalinguid tehakse. Selleks peab muidugi hea käsi olema, maalrid ja kunstnikud teeksid ilusti ära, eks enda puhul ilmselt varuda pigem aega ja kannatust siis. Kiiruga soovitud tulemust ei saa.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.