KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Laepaneelide pragudele valgustusega dekoratiivsed talad.

Jaak 22.02.2008 10:01

Palun abi leidmaks materjali idee teostamiseks. Korteris käib remont ning üks idee on laepaneeli praod katta dekoratiivsete laetaladega kus valgustus sees. On olemas penoplastiga sarnasest materjalist, puiduimitatsiooniga talad, kuid hind 2M = cir. 800.- , on liialt krõbe. Oskate ehk soovitada mingeid muid materjale. Tala peaks olema seega U kujuline ning L- 10-12cm ja K - 5 cm.

Tsiteeri

Helen 22.02.2008 10:36

Tere,

Kui neid pragusid ka edaspidi tekib,siis võib mõelda üldse ripplae peale. Kui ei teki,siis võib ju ka ära pahteldada ja värvida üle.
Teie soovile oleks 1 alternatiiv siis puit,mis võib küll tulla sama hinnaga,aga vähemalt on ehe materjal ja seda võib siis lakkida,peitsida,õlitada-vastavalt soovile siis. Lasta teha puidutöökojas tk valmis ja ise paigaldada- sõltub ka,kus töökojas lasta teha ja kui on mõni tuttav kuskil,siis seda parem-ehk saate hinnas alla või samas leiate mingi kompromissi-kui on endal materjali võimalus vms. Sõltub ka,mis lagi on,kuna puit on nüüd kaalult raske.
2 võimalus oleks kasutada kipsi-kips on odav ja seda saab igati viimistleda. Võite küsida sellistest firmadest nagu Knauf ja Gyproc, eks neid firmasid ole teisigi,neti otsingust leiate neid omajagu.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.