KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi tapeet?

Kerttu 27.02.2008 09:11

Tere!
Mure järgmine...nimelt ei oska ise head tapeedi värvi välja mõelda.Diivan on hele hallikat värvi,seksjoon hele ja ka laminaat on hele.Mis värvi võiks olla tapeet et tuba väga üksluiseks ei muutuks.Toale mõtlesin värve lisada diivani padjakatetega ja kardinatega.Mis värvi need olla võiksid?

Tsiteeri

Helen 27.02.2008 10:30

Tere,

Teil on hetkel kõik neutraalsed toonid,seega võite sinna lisada mis iganes tooni,vastavalt soovile siis. Enda poolt soovitaks punase või oranziga mängida lisaks ja mustrit sisse tuua-seg kangal võiks kajastuda muster. Aksessuaare on võimalik iga natukese aja tagant muuta:padjad,vaagnad,vaasid jm. Samas võib ka aknakatteid vahetada ja vaipkatet.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.