KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas muuta korter, mis koosneb kahest kõrvuti asetsevast korterist, ühtseks tervikuks?

Leevike 15.04.2008 20:59

Tere!

Mure selles, et plaanime mehega osta korterit, mis koosneb kahest kõrvuti korterist. Korter on kohutavas seisukorras ja vajab kapitaalremonti nagunii, kuid meil ei tule pähe, milliseid seinu lammutada, millised alles jätta ja kuhu võibolla üldse sein vahele ehitada. Kandvad seinad ei tohiks iseenesest väga suur probleem olla - need saab asendada ka kandvate taladega, ongi omapärane.
Teame seda, et ruum, kus praegu asub vannituba/WC saab ainult WC-ks. Selle kõrval asetsev köök aga vannitoaks.
Sissekäik hakkab olema seal, kus on suur esik. Kohe sinna juurde plaanisime ka köögi teha. Aga ülejäänud ruumid? Tahaksime, et elutuba/köök oleks ühendatud, aga kas see ruum siis liiga piklikuks ei jää? Teise korteri köögist peaks saama ehk kontor?
Lisan korteri plaani, ehk suudate midagi välja mõelda. :)

Ette tänades
Leevi. :)

Tsiteeri

Helen 16.04.2008 12:45

Tere,

Saate mulle selle plaani ehk meilile saata,siis oleks suuremas formaadis?Siis lisan siia ka omapoolse vastuse,kui ei saa,siis üritan nii hakkama saada.
helen@arxinteriors.ee

Helen

Tsiteeri

Leevike 16.04.2008 12:51

Saatsin meilile. :)

Tsiteeri

Helen 16.04.2008 15:25

Tere,

Ei saand hästi aru,mis ruumid need 16 ja 17 on-ilmselt sahvri moodi paistavad vms-sinna võite lükandukse vms ette teha,et siis riidehoiuks vms.Tuba 12 ja köök 15-seal võiks selle vertikaalse vaheseina ära võtta,samas ka horisontaalse,mis eraldab tuba 13 ja tuba 14-sinna võiks jätta keskele,kas siis osalise vaheseina kappide vms jaoks või siis talade osa-midagi eraldavat võiks siiski olla-kasvõi klaasi kasutada-see avardav ruumi ja teeb õhulisemaks.Tuba 13 ja 14 võiks ka ehk 1 ruumiks kokku teha,et köögis tegutsedes oleks kontakt vastasolevaga nt,selle võib ju teha nt istumise ruumiks vms-diivanid või kottoolid vms,lihtsalt nö chillimise ruum siis nt-sõltub ka eluviisidest jne.Võib ka söögituba nt olla.See tuba 8 oleks ehk parem kontoriks teha ja tuba 6 magamistoaks.tuba 9,7 ja 5 tehke ehk kokku suureks toaks.tuba 9 ja 13 vahele saate ka,kas osalise seina või siis tala jätta,sel kandev sein,tala kõrvale saate ehk teis materjali kasutada,ka nt klaasi vm õhulist eraldavat materjali.See ruum 1-selle võite ka magamistoa karderoobiks teha.köök 4 vannitoaks ja wc siis wc.esiku osa võite ka riietehoiuks vms kaustada isegi.
Kui soovite siiki vaheseinu vms,siis kasutage selleks õhulisemaid materjale,mis avardaksid ruume ja kuna see on suht piklik,siis andke just toonide ja materjalidega seda laiust juurde.Eks kui pikemalt juurelda jne,siis tekiks veel ehk ideid jne,aga hetke pilguga vaadatuna tekkis selline idee nagu eelnevalt mainisin.Vb on veel mingi soov,et eraldi ruumi selleks.

Helen

Tsiteeri

Leevike 16.04.2008 15:49

Meie oma oleks vaid see ala, mis on punasega ümbritsetud. :)
Alates 9-dast toast kuni nr 1-ni.

Tsiteeri

helen 16.04.2008 16:10

:)...ok vaatan uuesti üle...

Tsiteeri

Helen 16.04.2008 16:32

Tere,

Ruum 3 wc,4 vannituba-samas võib need ka kokku teha.Toad 5,6 ja 8 võiks siis kokku teha 1 ruumiks-seal sees ka köögi osa-kui on võimalik.Tuba 9 oleks siis magamistuba ja kontor siis ruumis 7.Magamistuba saate ruumi 8 arvelt suuremaks teha.Samas võite ka asja nii lahendada,et ruum 6 on magamistuba ja ruumid 5,7,8 on siis ühtsena avatud,et köök jääks ikkagi köögi ossa ja ruum 9 väiksemaks teha kontori osaks-seda saab ka eraldada ju teiste materjalidega,ei pea olema tingimata kindel vahesein.Köögi ja ruumi 5 vahelist osa saate lahendada nt baarileti stiilis.

Helen

Tsiteeri

Leevike 16.04.2008 16:33

Suured tänud! :)

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.