KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas kujundada maakorterit?

Kadi 30.06.2008 23:03

Tegemist on suure maakorteriga ja tahaks, et sellest saaks väga hubane ja mõnus kodu. Selline pesa moodi. Mulle absoluutselt ei meeldi praeguse aja nn euroremondid, kus kodutunne jääb puudu ja tundub kogu asi liialt steriilne.
Mõte liigub nii Idamaade kui Lõuna-Ameerika stiili poole, mis ühtlasi oleks seotud ka meie põhjamaise olemusega. Aga ma täpselt ei tea kuidas seda teha. Milliseid toone peaks kasutama? Milline peaks olema mööbel? Massiivne, õhuline? Kuidas tekitada maakodu tunnet? Näiteks köögis, kas riputada potid ja pannid seinale vms?

Tsiteeri

Helen 01.07.2008 12:05

Tere,

Maakodudes võib kasutada terrakota põrandat, kulunud, luitunud puitu või selle imitatsiooniga tooteid, puuvillane vaip, krohvimata punane tellis, mustriga klaasid, talade osad- neid võib tumedamalt rõhutada nt, uksepaneelide asemel kasutada puitvõresid, üldse erinevad tekstuurid toovad elamisse oma hõngu. Potid-pannid seinal on hea idee, samas võite ka mõne suurema anuma tuua sisse kuskile nurka vms.Toonide osas võite kaaluda punast-tellis nt, hele osa- suuremad seinapinnad krohvida nt, pruun-talad, oranzikas,kollakas vms-mööbel.halli võite klaasiga sisse tuua nt köögimööblis.
Valgus on ka oluline, see juba annab ruumi hubasust.´Igasuguste aksessuaaridega saate tuua erinevaid temaatikaid sisse-padjad,vaibad,keraamika jnejne. Vaadake mööbliaita,sealt leiate kindlasti erinevaid tooteid, samuti salong charma müüd omanäolisi tooteid.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.