KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kas tapeet ühes seinas on mööduv trend

Katja 17.09.2008 08:58

Olen kahe vahel, kas värvida kõikides tubades seinad või kasutada tubade ühes seinas ka tapeeti. Eesmärk pole küll trendi taga ajada aga mitte ka nt kahe aasta pärast ajast ja arust elamises elada - kas see "tapeet ühes seinas" on veel tõusuteed minemas trend või pigem juba taandumas? Ja kuidas mõjub kodu ühtsele stiililie see, kui osades tubades on tapeediga sein, osades mitte (meil nimelt mitmes toas kaldlagi ja tapeedi jaoks sobivat seina polegi).

Tsiteeri

Helen 17.09.2008 14:48

Tere,

Seda ei saa päris nii võtta, et nüüd 2a pärast on trend läbi, siis teeme ka terve elamise ringi. Trendid vahelduvad ja tuleb juurde pidevalt uusi teemasid, värve, materjale jne, mis ei tähenda aga seda, et nüüd olemasolev oleks ajast ja arust. Kasutatakse iga ajastu trende, materjale- sõltub pigem, kuidas seda esile tuuakse ja miljöös välja mängitakse. Tapeeti seinas võib aga tihti vahetada ka kui soovitakse vaheldust. Uusi tooteid, materjale saate aga ka teisiti juurde lisada aja möödudes: igasugused aksessuaarid jms. Tapeedi valik on väga lai ja kui ruumis kasutada seda 1-2 seinas, siis loob see alati omamoodi miljöö, ühtlasi saab sisse tuua erinevaid mustreid, kumavaid toone, saab mängida lisaks valgusega, mis toovad need hoopis teise nurga allt välja ja see võib teile väga pikalt rõõmu valmistada. Kald lagede puhul on aga hoopis teine teema- seal oleks parem kasutada värvitud pindasid, kasutades siis erinevaid toone vastavalt kaldele, nurgale, kui nüüd esineb ka suuremat vertikaalpinda, siis võib alati kasutada ka tapeeti- seda täiesti sõltuvalt ruumist, stiilist. Ei näe küll probleemi, et see tapeet peaks ühtset stiili kuidagi negatiivses suunas mõjutama- see kui mõnes toas seda ei kasutata, ka see pole probleem.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Katja 17.09.2008 15:27

Tänud!

Tsiteeri

lu 09.12.2008 12:00

kui see on teie jaoks trend, siis on see järelikult mööduv.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.