KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi töötasapind köögis ?

Minni 03.10.2008 09:18

Tere ! Köögimööbel tuleb männipuust mis on peitsitud veidi punakat (pihlakale sarnaneva ) peitsiga.Seinad on köögis kreemikat tooni värvitud .Sooviks nõu mis värvi võiks olla töötasapind ja mis sobiks panna pliidi ja valamu taha seina ?

Tsiteeri

Helen 05.10.2008 22:13

Tere,

Kui suur on köök? Kas on avatud? Mis toonid veel kajastuvad?


Helen

Tsiteeri

Minni 06.10.2008 18:46

Köök on avatud ja üsna pisike 9 ruutu . Köögi ja elutoa vahel on punasest tellisest ahi ja põrandale tulevad plaadid mis on natuke nagu savi karva , köögist läheb uks sahvrisse mille peits on sinakas-hallikas . Kuna köök on osaliselt avatud siis paistab sealt ka elutuba milles seinad sama tooni nagu köögis , kardinad veinipunased( läbipaistvad) ja pehmemööbel tume sinakas-hall .

Tsiteeri

Helen 06.10.2008 20:16

Tere,

Hetkel tundub Teil neid läbivaid toone olevat piisavalt ja kuna köök on ka väike, siis ei tasuks väga tumedaks ja kirjuks seda ajadagi. Tööpind valige midagi heledamat, pihlaka tooni kõrval on tunda ka kontrasti. Võite muidugi kaaluda ka heledamal pinnal nt punakat või pruunikat mustrit- säbrud vms. Kappide ja tasapinna vahelisele osale võite panna plaadid, pvc kilele lasta mõne teha mustri või mõne teise pildi- seda tasapinna ja kappide vahelist osa on allpool teemades päris pikalt kirjeldatud ka- kui aega on, siis vaadake neid. Toonilt soovitaks ka midagi heledamat põhipinnal ja siis aktseti siis tuua ehk mustri, ornamendi, pildi näol- sõltuvalt valikust. Aga oluline oleks siiski jälgida, et ei oleks midagi massiivset ja tumedat- kerge, õhuline ja heledam pigem. Võite ka osaliselt seda paigutada sinna- sõltub ka paigutusest. Kui tunnete, et jääb midagi siiski vajaka, siis võite tumedust alati aksessuaaridega juurde lisada.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.