KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

elutoa värvid

helena rebane 14.10.2008 14:35

Tere!

Sooviks nõu küsida elutoa värvide kohta.Meil on avatud köök toaga,mitte eriti suur,seinad on heledad, köögimõõbel tuleb ka helebeez,mõõbel on etniline tamm selline hallikas kas peaksin diivani ka muretsema helebeezi või tumedama,rulood on ka beezikas toonis.? Otsustasin heledate toonide suhtes sellepärast,et seda avatut kööki koos toaga natuke avaramaks muuta.Kas vaip peaks olema ühe toonilline?

Tsiteeri

Helen 14.10.2008 17:18

Tere,

Võite diivani valida tumedama, aga ei pea- võimalus on ka lisada tumedamaid, värvikamaid patju diivanile. Vaiba võite ka valida heledama, aga siis nt teises toonis mustriga või siis sellise, kus on kombineeritud 2 tooni. Oleks just põnevam kui vaipkate ei oleks ühes toonis, kuna ülejäänu on hele ja ühetooniline. Seinale võite lisada ka pilte, mis annavad aktsenti ruumile. Kombineerige omavahel nt diivanipatju ja siis vaipkatet ja sõltuvalt toonist kajastage seda ka nt seinapildi näol. Tooni andke just aksessuaaridega.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.