KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

korteri sisustamine

merka 26.10.2008 10:27

Tere!
Sooviksin elutoa ühte seina panna tapeeti ja praegu olen leidnud ühe väga kihvti triibulise milles kajastuvad valge , roheline ja natuke musta; millisesse seina sellina aga sobiks ?? .Kas peaksin panema tapeedi nii ,et näen seda kohe tuppa sisseastudes, seejuures jääk ta madala mööbli tagaseina.
Magamistoas tahaksin kasutada samasugust varianti aga tapeet on helda põhjaga ja lillemotiividega( pruun ja hele sinine). Kuidas sinna peaksin taeedi paigutama??
Ja siis on veel lastetuba, 2-aastasele, mille sisustamisel mõtted hüppavad siia-sinna, tegu on poisiga.
Mainimist tahaks kindlasti ka see, et lapsetuba ja magamistuba on väga päikeseküllased ja soojad.Üldiselt on taod piklikud.
Juttu tuli nüüd palju aga loodan, et ehk oskate natuke aidata, sest valik on suur mõtteid on palju aga samas tahan kindlasti välita üleküllust erinevate toonidega ja värvidega.
Ettte tänades :)

Tsiteeri

Helen 26.10.2008 15:31

Tere,

Elutoas ei tasukas diivani vastas olevasse seina seda panna kui on väike, kitsas ruum, siis pigem diivani taha või siis L-kujuliselt (2 seina siis), kuna kui see triibuline osa on diivanil istudes koguaeg silme ees, siis võib hakata häirima, isegi suurema ruumi puhul kipub see nii olema.
Magamistuppa võiksite nt voodi päise seina panna tapeedi ja siis seinavalgusti(d) annab(vad) sellele veel oma poolt funki juurde.
Lastetuppa võite ju kõikidesse seintesse tapeedi panna või siis osaliselt värvida või lasta maalingud teha- võimalusi on väga palju. Sõltub ka Teie soovidets ja maitse eelistustest. Kuna laps on veel väike, siis ei saa ta ise suurt kaasa rääkida, samas on kindlasti juba teada, mis talle meeldib jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

merka 27.10.2008 00:13

tänan hea nõu eest :)
tekkis veel selline küsimus, et kui nüüd elutuppa panna tapeet 2 seina siis, ühte seina jääb ukseava ja kui uks lahti teha siis sinna nö, ukse taha seina ka tapeet.
kas seda nö, L- kuju saab kasutada ka magamistoas ja millest peaksin lähtuma kui valin väritava seina tooni.kuna tapeet on tumedama rohelisega , kas siis peaksin eelistama heledama tooniga seinaväri??? triibulise tapeedi kõrval on valikus ka üks lillemotiiviga, mis on tunduvalt vähem jõulisem, kui eelnimetatud triibuline.
küsimus tekkis ka selle kohta kui palju ma pean arvestama seinte värviga kui valin põrandat?? elutoas praegu hele põrand. kas magamistuppa oleks sobilik panna natuke tumedam?
Tänades :)

Tsiteeri

Helen 27.10.2008 13:19

Aga, mis on teiselpool kõrvalseinas- aken?
Lähtuge sellest, mis Teil ruumis kajastub- mööbel jms. Suht palju esineb seda, kus magamistoa 1 seina katab lükandustega kapp juba....ja siis 2 seinas uks ja 3 aken juba, mille ees on aknakate....sellisel juhul oleks siiski parem ainult päise seina tapeet asetada.Eks kõik on väga individuaalne- mõnele meeldib kirevam magamistuba, teisele jälle rahulikum. Mina leian, et igaüks valib endale magamistuppa täpselt need toonid, mille keskel ta end hästi tunneb ja, mis tagavad talle ka rahuliku une. Kui tapeet on tumedam ja ruum ka pisike, siis võite kaaluda heledamaid toone, mille abil saate ruumi avardada. aknakatted jm aksessuaarid võivad alati olla ju värvikamad ja, mida saab ka hõlpsasti vahetada. Võib olla ka tumedam põrand, kui üldmulje läheb nüüd liiga tumedaks, siis tasakaalustage seda nt heledama vaipkattega- see ei pea olema ka seinast seina.

Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.