KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palisander spooniga köögimööbel

Merith 15.11.2008 18:05

Tere!
Mure selline, et tahan santos palisander spooniga köögimööblit(kõik nähtavad küljed), aga ei oska valida sinna juurde sobivat töötasapnda, just tooni/ värvi poolest, ja põrandat(plaadid).Endale meeldiks midagi tumedat,( tume tasapind ja tume põrand) see nagu tooks palisandri ilu esile, aga ei oska päris hästi ette kujutada, kas see köök sobib ülejäänud interjööriga. Köök ja elutuba on ühes ruumis, toa osa on hele(palazzo 120-Caparol 3d) põrand tuleb õlitatud tamm.Tuttavad räägivad, et tume tasapind ei pidavat kõige parem olema.Olen segaduses, samas pean aga ruttu otsustama.Palun andke nõu!!Tänud

Tsiteeri

Helen 16.11.2008 20:59

Tere,

Asi pole selles, et tume tasapind poleks hea, vaid pigem jääb asi materjali tugevuse taha kinni. Tume või hele- mõlemal on omad plussid ja miinused- nagu kõigel. Hetkel tundub, et toa osas polegi tumedust ja kui köögi teete nüüd üleni suht tumeda, siis võib see jääda häirima- tooge elutuppa ka seda tumedust lisaks aksessuaaridega nt. Tasapinna võite teha küll tumeda või siis tume-hele omavahel kombineerituna- materjali ja tooni valikuid on laialdaselt-puit, kivi, laminaat jne- valige eelkõige tugev ja kvaliteetne materjal sinna ja siis vaadake tooni võimalusi. Jälgige ka põranda puhul üleminekut- kui ruum on 1, siis võite ju köögi ossa ka nt seda õlitatud tamme tuua, aga siis köögi poolele u.2 rida plaate lisada- see tasakaalustaks ka ülsmiljööd.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.