KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köök

mina 16.01.2009 14:50

Tahaksin kööki uut mööblit aga värvi valikuga on keeruline. Mööbel tuleks kööki ainult ühte seina kuna suht pisike köök 6 ruutu. sein kuhu tuleb mööbel on tumedam beez teised seinad heladad. Mõte on et teeks ülemised kapid heledad ja alumised tumedad, kuna osaliselt köök lahtine siis sobiks suuretoa mööbliga mis on ka tume ja diivan hele.
Palun veel mõtteid:)

Tsiteeri

Helen 16.01.2009 16:51

Tere,

Kuna ruum on väike, võite kaaluda ka üles mattklaasist uksi või siis tumedama raami sees mattklaas. Raamistikuga saate ehk hoopiski muud tooni sisse tuua, et ei oleks ainult pruun ja hele. Elutuppa saate samuti antud tooni aksessuaaridega lisaks kajastada- padjad, pildid nt. Alumine kappide osa ei pea ka üleni tume olema- nt ülemine sahtlite rida pikemalt (tööpinna all) võib samuti olla samuti seda 3 tooni. Sõltub, kus miski paikneb ja siis selle järgi ka toone paigutada. Kuna hetkel teil pruun ja beez, siis võite kaaluda sinna pea misiganes tooni- punane, oranz, roheline jne. See kappide ja tasapinnavaheline osa võib ka hoopis teistsugune olla kui pruun- mõni pilt, struktuurvärv vms ideed võite ka kasutada.
Võite ka üles nt kanduritega vaid lahtised riiulid kinnitada, mille all on süvistatud valgustid.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

figo 21.01.2009 10:15

Tere!
On olemas köök staliniaegses majas ca.18m2, laed 3m. Ehitatud ahi ahjupotidest. Soov taastada staliniaegse inerjööri. Kes oskab anda nõu, kuids probleemi lahendad? Võib olla on olemas piltid, või sarnased projektid.
Bogdan
5134831

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.