KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Staliniaegne köök

figo 21.01.2009 10:26

Tere!
On olemas köök staliniaegses majas ca.18m2, laed 3m. Ehitatud ahi ahjupotidest. Soov taastada staliniaegse inerjööri. Kes oskab anda nõu, kuids probleemi lahendad? Võib olla on olemas piltid, või sarnased projektid.
Bogdan
5134831

Tsiteeri

Helen 22.01.2009 00:01

Tere,

Võite kasutada vineeri lakitult, värvitult- võib olla ka nt tahvlitena, keraamilist plaati, värvitud ja krohvitud pindasid, laudpõrandat. Omavahel kombineerida ideid, ehk ka ajastuid, kui on meeltmööda idee. Kõik sõltub, kuidas ideed kajastada ja ruumis mõjuma panna. Samas võiks see köök ka haakuda ülejäänud elamisega, seega tuleks asju juba eos laiemalt vaadata ja mõelda. Ühtlasi ka valgustus ja aksessuaarid jne.
Lihtsam viis oleks ilmselt mõne arhitekti või sisekujundajaga kontakt luua ja siis kokkuleppele jõuda või kui siiski soov ise teha, siis raamatukogudes leidub kindlasti antud ajastu kohta infot, ehk isegi netis, uurida tuttavatelt jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.