KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kust leida pildilplev tapeet?

juku 24.01.2009 12:27

Küsimus siis selline: Millisest poest leiaksin pildiloleva lillelise tapeedi? Mida arvate samasugusest lvärviahendusest elutuppa: 3x oliiviroheline sein, suure lillega tapeet ja must mööbel? Soovitage ka põranda värvi.... Ette tänades Juku.

Tsiteeri

Helen 24.01.2009 23:00

Tere,

Kahjuks ei avane teie poolt pandud pilt. Ehk saate selle uuesti panna.


Helen

Tsiteeri

juku 25.01.2009 12:34

Vihjeks veel niipalju et pilt on üleval Teie magamistoa galeriis.

Tsiteeri

juku 25.01.2009 12:38

Helen 26.01.2009 10:28

Tere,

Täpselt ei oska öelda, ei meenu kus sellist tapeeti olen näinud. Võite küsida Skandinaavia tapeedisalongist, Mustrist, Digestost, K-rauas võite ka käia.
Võtke ka karvesse toa mõõtmeid- kui ruum on väike, siis võib see värvide valik häirima hakata. Teisalt on inimesed erinevad, kui te leiate, et ei sega, siis, miks mitte.
Aksessuaaridega saate ka mljööd tasakaalustada. Püüdke see tapeedi osa siis, kas küljele või taha poole jätta diivanist.
Põrandale võite valida nt tamme tooni või päris heledat. Arvestage ka tugevama valgusega.
Diivan võiks ehk hele olla ja siis musta värvi padjad nt. Muidu läheb ülsmiljöö ehk liiga süngeks.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.