KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi nurgadiivanit ja kardinaid.

Nety 29.04.2009 07:25

Tere,
mis värvi nurgadiivanit ja milliseid kardinaid te soovitate osta köök-tuppa, kus seinad on valged ja köögimööbel on tumepruun-valgega. Söögilaud ja teleri kapp on ka tumepruun. Kui osta beež diivan, kas siis sobiksid valged õhukesed paneelkardinad ja ööseks ettetõmmatavad paksemad kardinad oleksid ka beežid. Kardinad oleks kindlasti mingi mustriga, mitte ühevärvilised.Või peaks mingit värvi sisse tooma?

Tsiteeri

Helen 30.04.2009 11:12

Tere,

Milline on põrand? Kui suur ruum on? Kui suures ulatuses aknapinda on?


Helen

Tsiteeri

Nety 01.05.2009 08:12

Ruum on 34m2. Ruumis on 2 suurt akent 2,4m*2,4m., seega üks sein koosnebki peaaegu akendest.Põrandat veel ei ole aga see tuleb kindlasti hele parkett.

Tsiteeri

Helen 04.05.2009 19:56

Tere,

Värvide teema sõltub sellest, kas eelistate nüüd natuke särtsakamat ruumi või siis pigem tagasihoidlikku. Viimase korral võite tuua ikka beezi sisse, aktsenti saate nt diivanikatte ja patjade näol sisse tuua- kasutage mustriga kangaid. Nt mustriga beez kangas ja padjad võite lisada valged ja tumepruunid nt või siis mustrilised- pruunid valge mustriga. 3 tooniga mängige ruumis- valged päevakardinad (soovitaks tülli, langev ja looklev- visuaalselt on õhulisem ja hubasem) ja siis tugevam samuti nt valge ja beeziga (et kangad ka haakuksid omavahel). Jälgige ka, kuidas on mööbli paigutus, et 1 toon ei kipuks liiga 1 otsa ainult, et oleks jaotatud terve ruumi peale ühtlaselt.
Kui nüüd soovite siiski värvi sisse tuua, siis selleks võib olla pea iga toon- punane, oranz, leheroheline, kollane jne. Aga kuna tooted on suures ulatuses juba valitud, siis soovitaks seda värvi rohkem sisse tuua aksessuaaridega- padjad, osaline, vaipkate, vaasid, kausid jms. Või siis valida nt paksem aknakate selline, kus on osaliselt värvi sees juba mõne mustri näol. Söögilaua toolidega saab samuti värvide näol mängida- kas siis kanga näol vm materjal, sõltub, mis on meelepärane. Aga värvidega ei tasuks antud ruumis üle pingutada, kuna võib häirima hakata. Aksessuaare saate alati vahetada kui ära peaks tüütama vms.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.