KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi kardinate ja söögilaua valikul.

Eve 29.05.2009 07:30

Tere,
mis tooni või milliseid kardinaid soovitate köök-elutuppa mille seinad on valged ja kus köögimööblil alumised kapid on wenge ja ülemised valged läikega. Teleri alusel kapil on raam wenge ja sahtlid valged. Diivanilaud ka wenge. Nurgadiivan on must.Kas söögilaud pähklist sobiks?
Ruumi suurus on 38m2 ja üks sein on peaaaegu akent täis, 5m. pikkuselt.
Tekkis küsimus kardinate värvi ja tegumoe osas, kuna aken on suur peaksid ka pimendavad kardinad olema sest tuba asub päikse poole.

Tänades Eve.

Tsiteeri

Helen 30.05.2009 20:22

Tere,

Aknakatte osas soovitaks natuke värvi sisse tuua, mis haakuks siis näiteks diivanipatjade vm aksessuaaridega. Võite ju kasutada 2 aknakatete tüüpi. Ruloo või roomakardin ja siis langev tüll lisaks. Viimast võib ka osaliselt kasutada- ei pea olema tingimata nö terve aknapind kaetud- nt 3 või 4 osana ja siis vajadusel saate tõmmata neid nii nagu tahate, kinni siduda paelaga või nõelaga vms. Jälgige ainult, et see aknakatete osa liiga raskeks ei läheks. Kombineerige omavahel kangaid ja mustrite- värvide osa. Suht raske on öelda, milline peaks kangas olema, kuna poodides olev valik on nii lai- suured mustrid on hetkel väga populaarsed, ühtlasi triibu teema. Toonidest võite valida meelepärase, kuna olemasolevad toonid on neutraalsed ja sinna sobib põhimõtteliselt iga värv lisaks. Kasutage aktsendiks mustrit kangal (mustri osa siis, ülejäänud osa võib olla nt beez, valge või pruun- see haakub ka ülejäänuga) ja seda ka diivanipatjadel nt. Või siis kaustage 2 kordset roomakardinat- 1 siis oleks õhem, teine paksem nt. Vaipkate on ka koht, millega veel mängida saab. Samuti söögilaua toolid.
Selle pähkli osas on väike kahtlus, sõltub nüüd, millist pähklit silmas pidada, rolli mängib ka laua asukoht. Laminaatide puhul on see ka jälle erinev. Palisander oleks ka 1 variant, mida kaaluda või siis mustaks peitsitud spoonvariant, mille süü osa on valge pahtliga lahendatud.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.