KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas kujundada perekohvikut (saal ca 80 ruutmeetrit)?

christiine 21.11.2009 20:49

Väikene mõte juba tekkis, kohviku nimeks võiks olla "Linna kohvik/baar" ja saali seinale maaliks "NYcity"- teemalise pildi, kus kõrghooned vallutaksid enamuse seinast, ning litritega märgistaks mõned aknad, mis paistaksid valgustatud akendena( toas põleb tuli). Kuid värvid on suure küsimärgi all, ning põranda materjal..ehk puit. Ruum on küllalt väike. Baarilett tuleb klaasist (sinna jääb mängima veel valustus). Äkki oskaksite pakkuda mingit omapoolset ideed või minupoolne mõte tuleks maha laita:)
Ette tänades Christiine!

Tsiteeri

Helen 23.11.2009 15:15

Tere,

Võite nt kasutada siis must-valget temaatikat oma idee puhul. Klaasi võite ka muude elementide (puiduga pooleks) näol kasutada, see avardab ruumi ja mõjub õhuliselt. Põrandat võite ka kombineerida- puit ja kivi nt. Klaasi puhul võib ka kasutada tooni: nt must,pronksjas vms.
Pange konseptsioon paika, kus mis asetseb ja siis vaadake, kus mingit materjali kajastada.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.