KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa toonide valimine.

Sirli 12.12.2009 18:52

Tere, mul on selline mure, et remondin hetkel oma väikset korterit ja ei suuda otsusada, et mis tooni elutuba võiks olla. Parketi tooniks mõtlesin valida sellise tumeda pähkli tooni, kuid ei suuda mõelda, mis värvi seinad peaks tegema. Mulle väga meeldivad sellised soojad toonid nagu kollane ja virsikutoon, kui ei tea, kas need ka pähkli tooni parketiga kokku sobivad. Loomulikult oleks valge kindla peale minek, kuid kas see ei jääks liiga tavaline? Äkki oskate soovitada mingisuguseid värvilahendusi, või lisada linke piltidest, kust ma saaksin ideid.

Ette tänades, Sirli.

Tsiteeri

Helen 15.12.2009 13:04

Tere,

Võite seda kollast või siis oranzi vaid 1 seina näol kajastada, vb osaliselt ainult või siis hoopiski läbi mingisuguse läbiva temaatika eluruumides- muster,üksikud seina osad vms. Ülejäänud osa võib olla ju heledam, lisaks saate aksessuaaridega tuua sisse veel värvi vms. Aknakate,vaipkate jne....nendega saate samuti mängida. Ärge unustage ka valgustuse osale rõhku panemast.
Seinte osas võib kasutada ka dekoratiivseid lahendusi värvi näol.
Pange googli otsingusse erinevaid märksõnu nt seoses sisekujundusega, leiate erinevaid linke, pilte jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helen 15.12.2009 13:11

http://www.sisustusweb.ee/article/1168/

Unustasin selle lisada enne:)


Helen

Tsiteeri

sirli 15.12.2009 16:46

Suur, suur aitäh:) Tõesti oli abi ja sain palju uusi ideid.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.