KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi kardinad? Värvide sobitamine elutoas

Kadri 25.02.2010 11:40

Tegemist üürikorteriga, kuid sooviks enda jaoks siiski elamisväärseks kujundada. Seinad on kollased, üleval ääres punakas-oranzikas porte, põrandal hallikas laminaat, tumesinine diivan, must suur televiisor, heledamast puidust kapid, põrandale valge vaip (aga võib ka uue soetada). Võimalus oleks tapeetida ka üks sein mingit teist värvi, nt. diivanitagune sein. Küsimus selline, mis tooni võiks soetada kardinad? Kardinad peaksid olema stiilis tüll ja külgkardinad.

Tsiteeri

Helen 25.02.2010 12:14

Tere,

Päris palju värve :)
Uuenduste osas soovitaks siis kasutada olemasolevatest toonidest lähtuvalt. Uusi värve ei tasuks sisse tuua. Sõltub ka, milline kollane täpsemalt seintel kajastub ja kui suur see ruum on üldse, ühtlasi ka mööbli paigutus. Kui nüüd on soov neid värve üldmuljes vähemaks saada, siis tasuks kaaluda halli/musta/valge sisse toomist rohkem. Või siis aknakatte puhul kasutada diivaniga haakuvat sinist. Valge tüll ja sinine külgkardin nt või siis tumesinine muster kangas vaid. Kanga materjale on ka erinevaid ja ruumi sobiva leidmine ei tohiks olla probleem. Hetkel tundub see diivan ka suht üksikuks jääma. Tapeeti võib ka osaliselt kasutada, mitte siis terves seina ulatuses.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Kadri 25.02.2010 12:29

Helen, tänan!
Aga kas tumesinine ja punane värv sobivad omavahel? :)

Tsiteeri

Helen 25.02.2010 12:50

Eks sinisel ja sinisel ja punasel ja punasel ole ka erinevus. Kõik sõltub, milliste toonidega täpsemalt tegu on.Teinekord võib mõndade toonide sobivus suht utoopiline tunduda, aga kui õigesti välja mängida ja kombineerida, võib ka tulemus super olla. Ja loomulikult annab oma osa kanga materjal ja, kui suures ulatuses midagi kajastada. Olen seisukohal, et kõiki värve ja materjale annab omavahel kombineerida, küsimus on pigem selles, kuidas seda teha ja , kui suures ulatuses.
Hetkel ei saa ma antud ruumi kohta öelda midagi 100% kindlusega, kuna ma ei tea täpseid asjaolusid ja pole ruumi näinud. Võin ainult ju oletada, millise sinise ja punasega on tegu, aga eksimise võimalus on ka. Webi põhise nõustamise juures on alati eksimise võimalus suurem.

Helen

Tsiteeri

Pille 26.10.2015 09:45

Tere , mina soovin nõu elutoa kardinate värvi valikul , nimelt on elutoa üks sein tugev apelsin oranz ja selles seinas asub beez diivan , ülejäänud seinad on beezid ja rulood samuti beezid . Kas kardina kanga valik naturaalne valge või beez oleks hea valik või mitte?
Lugupidamisega


Pille

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.