KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Maitsetu köök-elutuba rõõmsaks

Kristi 20.04.2010 22:36

Seinad: kergelt roosakas-beeži alatooniga valge
Põrand: naturaalne tammeparkett
aknakatted: valged beežiträbulised rulood
mööbel: beež diivan + muu mööbel naturaalne tamm
:(
Selline on siis praegu. Kohutav. Aga siiani polnud elamine enda oma - nüüd on.
Plaanitud muutused:
Köögimööbel on tulemas wenge (all) ja valgega (üleval), tööpind must graniit, sektsioon wenge. Beež diivan jääb - tammest kohvi- ja söögilaud lahkuvad ja asemele tulevad tõenäoliselt wenge värvi.
Köögi tagust seina tahan lime-rohelist, muud saavad valgeks - nüüd tekkis küsimus kardinatega...? Kuna mul on toal 2 akent ja 2 rõdu-ust - peaks nad vast ühesugused olema. Aga mitte valged ega wenge...
Vot jäin hätta.
Ise armastan üldiselt tumedaid toone, kuid mees ja laps tahavad heledat ka :)

Tsiteeri

Helen 21.04.2010 20:45

Tere,

Hea oleks kui aknakatted omavahel haakuksid. Kui leida sobivad kangad, võib neid ka ju omavahel kombineerida. Nt kui kasutada 2x roomakardinat, saab 1 neist ka kajastada rõdu puhul. Või siis akendel 1 variant ja uste puhul 2 variant. Oluline on jälgida, et need ülejäänud miljööga ka kokku läheksid, sellest lähtuvalt saate valida ka stiili, kanga. Pöörduge aknakatte salongi ja vaadake koos üle võimalikud variandid (võtke kaasa ka mõõdud). Kanga variante on nii palju- tekstuur, värv, materjal jne. Teatud kangad seavad juba omaltpoolt teatud tingimusi. Tasakaalu saab ka nt luua kui ustel on siis mustriga ja akendel rahulikum või vastupidi. Võimalusi on mitmeid. Loevad ka muud tegurid interjööris, ka ruumi suurus.
Kui ise soovite rohkem tumedamat, saate seda ka aksessuaaridega lisaks tuua- padjad diivanil (võite haakuma panna aknakattega), osaline vaipkate diivani ees nt, maalid/pildid seinal, suurem vaas põrandal jne. Neid saab alati ka vahetada ja tekitada elamisse uue miljöö.
Söögilaua toolidega saate samuti mängida- kui need on kangaga, võtke seda ka aknakatte puhul arvesse. Kui 1 sein on laimi tooni, tooge seda veel kuskil sisse, et oleks tasakaal. Mõne mustri näol nt.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.