KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Avatud köök-elutuba, värvid

Mall 25.08.2010 19:10

Kujundan oma kodus avatud elutuba-kööki. Köögisektsioon on valge, tööpind tumepruun. Elutoa mööbel on samuti plaanis osta tumepruuni ja valge segu. Seinad on soov värvida salatiroheliseks. Heleroheline ja tumepruun on minu meelest hästi kena kooslus, nii palju kui olen näinud. Valge toob sisse veidi neutraalsust. Nüüd on küsimus, kas selliste toonide juurde tasuks tuua veel üks toon kardinate (ruumis on 2 akent), vaiba, diivani(patjade) vm nipet-näpet asjade näol, et oleks rohkem soojust ja hubasust ning vähem üksluisem? Või peaks nende esemete valikul jääma ka rohelise-pruuni-valge temaatika juurde? Ise armastame toone, aga liiga kirjuks ka ei taha ajada ning ei oskagi valida, mis värvi võiks veel tuppa sisse tuua. Üks mõte on midagi eriti julget - nt oranž, sest nii esikus kui vannitoas on heleoranži tooni. Olgu veel mainitud, et põrand on suhteliselt neutraalne - selline helebeež ja lagi kreemika tooniga valge. Ruum on valgusküllane.

Tsiteeri

Helen 29.08.2010 17:03

Tere,

Kui suur ruum on? Kas kõik seinad on plaanis roheliseks värvida?


Helen

Tsiteeri

Mall 31.08.2010 14:28

Ruum on u 30 ruutmeetrit kokku. Plaan on jah kõik seinad teha roheliseks. Vaheoeal on veel nii palju uut infot, et mööbel tuleb tumepruun (v.a köögisektsioon) - sektsioon, kummut, 2 raamaturiiulit, söögilaud + toolid. Värviks wenge.

Tsiteeri

Helen 31.08.2010 14:53

Tere,

Ei tea küll, palju seda seina pinda on, aga natuke kahtlen selles, et kõik seinad- ehk oleks parem seda rohelist mõne seina näol rõhutada (ülejäänud heledamad), lisaks saate mängida ka aksessuaaridega (mida saab hõlpsasti ka soovi korral vahetada), kanga tekstuuriga jms.

Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.