KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa tapeet

Loona 21.09.2010 18:11

Tere! Sooviks Teie nõu tapeedi valikul. Soovin tapeetida pildi parempoolset seina, et visuaalselt eraldada elutuba köögist. Milliseid värvid ja mustrid võiksid sobida? Köögimööbel on must-valge. Kardinad elutoas burgundia lillad, diivan tumepruun ja vaip pruun-valge. Ja kas Teie arvates on hea plaan just see sein tapeetida või sobiks hoopis mingi muu lahendus? Suured tänud ette vastamast!!!

Tsiteeri

Helen 22.09.2010 12:13

Tere,

Toonilt võiks tapeedis lillat kajastuda- hoidke seda luksuslikku joont. Mustrite valik on suht lai, nt lillelile või mõned ornamendid. Tekstiiltapeeti võite ka kaaluda. Kui kardinas, diivanis kajastub ka tekstuuri näol mingi muster, haakuge sellest.
Hetke pilt ei anna täit ülevaadet, seega ei saa öelda, milline lahendus oleks siis parem. Hetkel näivad mõlemad seinad lagedad. Võite samas ka teha selle vasaku seina, jääb ühtlasi diivani taha, mis tähendab, et võimalus häirida on ka väiksem, täiendab ka söögilaua piirkonda. Häirima võib hakata liiga intensiivne muster, aga kui valida tagasihoidlikum, ei tohiks see ka tv taga probleeme tekitada- samas iga asi on individuaalne. Võite vasakus seinas ka pilti kasutada.
Olete te mõelnud valgusti vahetusele? Nt rippvalgusti.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

loona 22.09.2010 13:12

AitäH Teile veelkord vastamast , kuid küsiksin veel tapeedi osas. Kas Teie arvates sobiks pigem heledam kui tume tapeet ja kas muster või siis lilled peaksid olema suured või väiksemad? Milline Teie arvates võiks olla tapeedi põhitoon , kas pruun läheks? Teise seina olengi plaaninud panna ühe pildi ja lühtri osas olen ka mõelnud , et tuleb vist välja vahetada :) Kas oskate pakkuda milline lühter(stiili) võiks meile sobida?

Tsiteeri

Helen 23.09.2010 15:06

Tere,

Toon mõned näited:
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/galerie/national-geographic/galerie-national-geographic-21780-/prod_34276.html

joone teema jookseb teil ka läbi (toolide puhul ka)
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/galerie/simply-silks-2/galerie-simply-silks-2-sl27533-/prod_66267.html

halliga võib ka haakuma panna
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/premier/vogue/premier-vogue-6641-16-/prod_71611.html
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/premier/vogue/premier-vogue-5702-16-/prod_71623.html
põhi võiks ehk kardinaga rohkem haakuda, aga näitena, kuidas hall muster lillaga kombineerituna

või siis selline muster, ei ole ka väga intensiivne
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/grandeco/jade/grandeco-jade-298-039-/prod_67477.html

http://www.selectwallpaper.co.uk/store/s-j-dixon/kingswood-lifestyle/s-j-dixon-kingswood-lifestyle-94331-/prod_68665.html
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/premier/verve/premier-verve-59-54131-/prod_69872.html
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/galerie/italian-damasks/galerie-italian-damasks-1438-/prod_70234.html
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/s-j-dixon/house-home-vinyl/s-j-dixons-house-home-vinyl-33672-/prod_70531.html

see kuulub mu enda lemmikutesse:)
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/galerie/akoya/galerie-akoya-289041-/prod_64131.html

Ega põhitoon ei pruugi ka alati 1 olla- läbida võib mitu tooni. Teil on ruumis pruun, hall ja lilla, must ja hetke seisuga võiks seda lillat rohkem juurde tuua, on see siis kombineerituna pruuniga, halliga, sõltub ka tapeedi olemusest, musta ei tooks tapeedi puhul sisse. Tegelt on neid erinevaid variatsioone omajagu- sõltub täiesti tapeedil olevast ideest. Võib olla nii tumedam kui heledam, sõltub enda maitse eelistusest ka.
Need pildi toonid võivad ka siin varieeruda vastavalt kuvarile.

Valgustuse osas nii palju, et valige ehk enne tapeet ja siis valgusti- muidu võite ise natuke segadusse sattuda. Sõltub ju ka tapeedist, milline valgusti sellega haakub. Miks ma selle valgusti teema üles tõstsin üldse, on selleks, et hetkel olev tundub seal väga kribu kogu ruumi peale ja ei haaku eriti.

Nt selline mõjuks juba ka paremini
http://www.light24.ee/?epood&scat=2&prod=1918

Veel mõned näited:
http://www.light24.ee/?epood&scat=6&prod=2614
http://www.sisustus.ee/tooted/valgustid/laevalgustid/italamp_rippvalgusti_on_73136

stiili osas....
http://www.hektor.ee/valgustid.php?t=3&g1=12&g2=9999999999&g3=9999999999&id=125
http://www.light24.ee/?epood&scat=158&prod=4267


Ärge seda nii kinnisideeks nüüd võtke, mida siia panin- tõin lihtsalt mõned näited, nagu ütlesin, sõltub ka tapeedi valikust. Võibolla tapeet soodustab hoopis mõnda klassikalist lühtrit....kõik on suhteline. Samas ei näe ma ka seda köögi poolt.
hektor lightis on kohapeal tegelikult päris hea ja lai valik, ka kataloogi alusel. Soovitan siiski kohapeale minna, nt järve keskusesse- seal ka teisi valgustite poode. Pildi peal olev võib reaalsusest ka erineda, seega oma silm on ikka kuningas ja saate ka tegeliku pildi tootest.

Ehk saite sellest natuke nö pilti selgemaks:)


Edu soovides,
Helen













Tsiteeri

eevald 23.09.2010 18:15

tore teema

Tsiteeri

loona 23.09.2010 18:41

Tere! Ma tänan Teid , sain palju häid mõtteid :) :)

Tsiteeri

Evelin 02.03.2011 17:26

tere
sooviksin veidike elamist värskendada.kuna kolisime uude elamisse siis ei meeldi endine sisustus.Meil on suhteliselt väike elamine kuigi on tegemist majaga.Värskendust teeks elutoas ja magamistoas.
magamistuba on meil kitsas tänu sellele et oleme ühes toas lastega(1,6a ja 3k) neil praegu kummalgi oma voodi.aga on plaanis osta nari.ja siis meie suur voodi.hetkel on tuba ülemine pool sinine(püstise laia triibuga),all aga rooskas tapeet(samuti lai triip,tumedam siis heledam triip)keskel porte.ja kuna sellesse tuppa paistab vaid hommiku päike siis on soov tuba nö kunstlikult valgemaks teha.mööbel on tumepruun(wenge),maas hele vaipkate.
elutuba on kahe aknaga samuti väike tuba.ülemine poole on hele beez tapeet ja all pool relieefne püstlaia triibuga tapeet.triipude vahel on lillekimbud.toon on selline vanaroosa ja beezika segu.mööbel:2massiivset nahk diivanid(on lähiajal soov välja vahetada),punakas pruunid kapid(tv alus ja kitsam riiul).

Ette tänades,
Evelin

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.