KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Avatud köök-elutoa värvilahendus

E. 29.10.2010 16:42

Tere
Sooviksin nõu värvide osas mida kasutada köök-elutoas. Köögimööbel oleks plaan lasta teha kõrgläikega erksam roheline. Mis toonis võiks olla tööpind ja kappidevaheline sein. Ja mis värvi võiks värvida seinad. Ise olen mõelnud tööpinna tooniks kas musta või wenget. Samat tooni võiks olla ka söögilaud. Toas tahaks üte seina panna pilttapeedi mille põhitoon on must.Milliseks tega ülejäänud seinad. Mis tooni võiks valida tuppa mööbli. Põrandate osas olen kaalunud varjanti, et köögi osa oleks plaaditud ja toa osa laudpõrand.Ei tea kas selline varjant oleks üldse mõeldav ja kas värvilt võiks olla heledam või tumedam. Lae tahab mees jätta kindlasti puidust koos palkidega mis seal praegu on.

Tsiteeri

Helen 29.10.2010 20:15

Tere,

Sõltub ka ruumi suurusest, mööbli paigutusest, põranda puhul ka üleminekut jälgida. Tööpind võiks tume olla küll, võite seda kajastada ka nt kappide ja tasapinna vahelisel osal. Samas ei pea kogu köögimööbel olema roheline, võite ka osaliselt rohelist vaid kasutada, kombineerituna siis muu materjaliga(sõltub lahendusest), mida ka mujal kajastada....nt mööbli näol.
Kappide ja tasapinna vahelisel osal võite kasutada ka sama tapeedi või siis sellega haakuma panna, olgu selleks sama temaatika, muster, värv vms. Kui põranda teete ka tumeda, siis ülejäänud seintega hoidke heledamat tooni, kui põranda heledama teete, võite tapeeti kasutada nt 2 seinas või siis tuua tumedust lisaks aksessuaaridega- aknakate, osaline vaipkate, diivan/diivanipadi....sõltub konseptsioonist, ka valgustusest(kui tumedust on rohkem, siis valgustus võiks tugevam olla).
Pange ehk enne põranda toon, materjal paika(valige välja), köögis ka plaadid põrandale ja köögimööbel ja siis sellest lähtuvalt saate valida juba ülejäänud mööblit jm detaile, et sobitada ja tasakaalustada.
Plaadid võivad olla ka osalise lahendusena, ei pea olema konkreetne rida, kust hakkab siis elutoa pool ja laudpõrand.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.