KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Sisekujunduse elluviimine

Huviline 25.12.2010 18:24

Nimelt olemas ideed ning ka pildid teostustest. Jäänud vaid töömeeste leidmine, kes oskavad head tööd sisekujundus plaanide järgi teha. Ehk sisekujundajad, soovitage milliseid firmasid / töömehi kasutate?

Vajalik kips lagede paigaldamine (erinevate vormidega), akrüül lae paigaldus jms. Seinte maalingud ning teised keerulised lahendused.

Kust otsida firmasid, kes antud tööd teostaksid?

Tsiteeri

Anna 27.12.2010 14:26

Tere päevast,
olen sisekujundaja ja kunstnik ühes koos, teen ka seinamaale akrüülvärvidega ja kunstilisi lahendusi seintle.

Kui olete huvitatud, palun kirjutage meilile või helistage 53473607.

Tervitades,
Anna

Tsiteeri

pilery 28.12.2010 23:11

Tere huviline!

Ehitusfirmasid ja tegijaid on tohutult palju - ise olen samuti kasutanud erinevaid . Palju oleneb sellest, kui suures mahus tööd vaja teha , palju ruutmeetreid jne. Soovid on igal tellijal erinevad, samuti ka kvaliteedinõuded jms.
Võite kindlasti uurida Ehituskeskuse kodulehelt - seal on tohutult erinevaid firmasid, kellega võiksite läbi rääkida. Neil on olemas korralik kartoteek, andmebaas ja ka muud erinevat sellekohast infot.
http://www.vennad.ee/ on ka aadress, kust saab otsides vajaminevat infot.


Soovin edu!
pilery


Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.