KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistoa värvivalik ja kõrged laed

Kevin 18.02.2012 02:06

Tere,

hakkame peatselt remontima magamistuba. Ruumi suurus on 5,07(P) x 2,02(L) x 3,20(K) - seega kitsas ja kõrge tuba. Sisse viidav mööbel saab olema suures enamuses valge.
Kuna meil on kodus koer, siis tervenisti tapeedi ja värviga kaetud seinte valikud langesid välja. Avastasime enda jaoks hoopis PVC seinapaneelid.
Esimene küsimus - kas kerge puhastavuse ja ka üldiselt propotsionaalselt paremini mõjuva tulemuse jaoks on mõtekam terve sein maast laeni paneelidega katta, või jagada ruum näiteks pooleks - all pool u. 1,6 meetri jagu paneeliga pinda ning ülevalt hakkab siis vastavalt kas tapeet või värviga kaetud sein..? Juhul nüüd, kui otsustada teise variandi kasuks, siis milliseid toone oleks soovitatav kasutada paneelidel ja milliseid seina ülemisel osal? Kas üldse tuleks ära kasutada kahe erineva pinna olemasolu ning seega ka veidike värvidega mängida, või on parem ühtlane üleminek (sama värv)?
Teine küsimus - arvestades toa kõrget lage, kas on võimalik teatud mööbliesemete või valgustusega muuta tuba madalamaks, sest antud hetk on teises toas, mille lae kõrgus on sama, olemine kuidagi kõle, aga sellise kitsa ja pika toa puhul kipub see kuidagi eriti esile trügima...

Tsiteeri

kamille saabre 03.05.2012 13:18

Tere
Teie valitud paneel ongi suurepärane toa madaldaja. Kõik mis lõikab tuba horisontaalselt toob lae ka kohe madalamale. Kui kasutate paneeli juures ühte ning seinal teist tooni siis peaks kõrguse mure kohe ära langema.
Kui te mööbel on valge siis kasutaksin ka sama tooni-valgeid paneeele ning ülemise osa ruumist värviksin sooja kuid heleda tooniga. Kui on tegemist lõunapoolse ja väga valgusküllase ruumiga siis võiks ka tumedamat tooni katsetada.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.