KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa seinatoon

Liina 06.04.2013 14:16

Tere!

Sooviksin nõu, mis värvi teha 3 seina, et toas oleks veidi soojemad toonid? Toa suurus 4x6
Akna vastasseinas on tapeet. Mustal põhjal suured kollased ja rohelised lehed, valged linnud ja roosakad lilled. Teised seinad on värvitud lillaks, aga praegu jääb tuba süngeks. Pehmemööbel on massiivne mustnahk, suur seinariiul on must, kummutiuksed läikivmust, peal puiduplaat, 2 vitriini puiduvärvi -kummutiga komplektis. Vaip roheline. Sama toon, nagu tapeedil suured lehed. Rulood ja kardinad õrnlillad. Seina lillatoon on hetkel üsna tume. Kui teha õrnlilla, kas see muudaks paremaks või jääb ikka külm ja sünge? Helekollane, heleroosa?

Tsiteeri

Pilery Kangur 09.04.2013 12:39

Tere!

Kirjelduses tundub, et värve ja mustreid on ühte tuppa liiga palju saanud, samuti suur hulk tumedat mööblit - sellest ka sünge ja raske tunne.
Kuna tapeet ise väga aktiivse mustri ja värvivalikuga, siis ülejäänud seinte värviga soovitaks väga rahulikku joont hoida. Soovitan valida tapeedi toonist leiduva heleda ja neutraalse tooni ja sellega seinad värvida.( näiteks hele hallikas-beežikas valge sobiks hästi). Lilla seinavärv on liiga jõuline toon sellise tapeedi puhul. Värviliseid aktsente juba ruumis on (õrnlillad kardinad ja roheline vaip) - niiet seinte tooniga tuleks natuke seda kõike "maha rahustada".



Kõike head,
Pilery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.