KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mööbli värvi valik.

Diana 14.06.2013 12:52

Tere!

Elutuba on 28m ja köök 6,6m. Köök on eraldatud elutoast seinaga, kuid ikkagi see on üks tervik. Köök on valge läikega ja köögi tagasein on klaasist vaarika värvi. Elutoas on valged nahkdiivanid 2 ja 3. Kaks suurt akent 2 ja 3 meetrit, millel on metallhall tüll. Põrand helepruun. Seinale soovime teha seinapaneeli , mis tuleb 2,5 meetrit lai ja 2 meetrit kõrge. Mis värvi see paneel peaks olema?

Tänan,Diana

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.06.2013 14:04

Loetu põhjal võiks pakkuda paneeli värviks samuti vaarikavärvi nagu köögi tagaseinas - see on hea aktsentvärv ja kordaks köögi tagaseina tooni. Kuna paneeli ala pind on suhteliselt suur võib mõelda ka tagasihoidlikuma tooni, näiteks keskmise halli tooni peale. Kirja teel ilma ruumi nägemata on raske soovitada, sest arvesse peab võtma veel ruumi kogusuurust ja valgusküllasust jpm. Samuti võib seinapaneeli tekitada erinevatest materjalidest nagu tekstiil, klaas, puit jpm. - sel juhul pole oluline niivõrd toon, kui materjal ise ja tema tervikusse sobivus.



Lugupidamisega,
Pilery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.