KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väike katusealune ruum magamistoaks?

Ise 10.07.2013 16:36

Reastaureerime maja ja katuse alla tahaks ehitada väikese magamistoa. Katusealune selline poolik - toa üks sein siis otse (korgus 250cm) ja teine viltune. Toa põranda pind saaks tulla umbes 250x300cm ja kõrgus madalaimast seinaosast 70cm, kas selline ruum ei ole siiski magamistoaks liig pisike? Voodi mõõdud mis sinna ruumi kavatseme mahutada on 200x200cm ja selle voodi kõrgus on 50 cm, katuseaken jääks voodi jalgotsi kohale täpselt ukse vastu, selle poolest justkui mahuks voodi sinna ruumi ära, aga kahtlen siiski kas sellistes mõõtudes magamistuba mitte oma viltuse seinaga ahistavalt väikeseks ei jää? Kappe sellesse tuppa loomulikult ei tule, paar nagi võib olla voodi jalgotsi seinale. Põhiline mure kas sellistes mõõtudes ruumi on normaalne magamistoaks planeerida? Püsti seisma mahub selles ruumis 120 cm laiusel osas. Kui nüüd selgitasin kõike ikka arusaadavalt...:)

Tsiteeri

Pilery Kangur 10.07.2013 18:36

Tere!

Päris magamistoaks normaalsuuruses (200x200) on natuke väiksevõitu ruum küll.
Magamiseks aga sobib küll, kui näiteks voodi asemel kasutada põrandal madratsit,mis võiks ka olla veidi väiksemas mõõdus. Voodi, kui mööbliese on liiga massivne ning madrats mõjub "kergemana". Kasutage heledaid toone ja mitte raskeid mööbliesemeid. Vältige suuri mustreid ja aktiivseid värvitoone tekstiilides.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.