KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Suurte akendega elutuba

Liisa 20.07.2013 21:01

Tere,

Mulle valmistab juba pikka aega peavalu, kuidas kujundada oma elutuba. Elutoal on ühes otsas seitse maast laeni akent, aga nende vastas, vahetult enne söögitoa algust (söögituba eraldab elutoast riiul, vaheseina võtsime maha) asub diivan. Seega tahaks akna alla kujundada telekalaua, aga kuidas ülejäänud nurk sisustada? Mida sinna paigutada? Lisan teile arhitekti koostatud majaplaani, kus ruum hästi näha on. Probleeme valmistab siis see osa, mis jääb joonisel elutoast vasakule. St elutuba on keskel, ühel pool söögituba ja teisel pool selline tühi karbike. Oli vanasti terrass, kuid lasime majaga üheks ehitada, välissein sai maha võetud. Maast laeni aknaid muidugi kahetseme nüüd, aga mis sest enam :)

Tsiteeri

Pilery Kangur 21.07.2013 15:58

Tere!

Kahjuks ei ole kirjaga joonist siiski kaasas. Peaksite läbi mõtlema ruumi funktsioonid ehk mida sooviksite seal ruumi osas teha. Sealt edasi alles saabki tegeleda kujundamise poolega - kas nt. vajalik panna valgustust juurde jne.
Võibolla vajaksite lugemise (raamaturiiulite blokid raamatutega ) või töötamise - hobidega tegelemise nurka või lisa puhketsooni koos lamamistoolidega ja rohkete taimedega. Kõik oleneb ka sellest kui suur eelpoolnimetatud ala on, mida vaja kujundada.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.