KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

magamistuba

Raili 13.08.2013 22:59

Tere,
Palun aidake mind magamistoa tapeedi valikul ,kuhu panna ja millist.
Põrand hele (kask)tuba pikklik 29m2,voodi tuleb otsaseina,kus on aken ,peats jääb akna alla.Saadan pildid,ehk saate paremini aru.

Ette tänades,
Raili

Tsiteeri

AVE 14.08.2013 08:49

Soovitada põranda sisse valgusteid ,laminaat .

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.08.2013 13:58

Tere!


Fotode põhjal Teie eest tapeedivaliku tegemine on väga keeruline, sest tapeedivalik on tohutu.
Tegemist on päris suure ruumiga ning erilisi kitsendusi sellega seoses ei ole - võite valida nii suuremustrilise kui väiksemustrilise tapeedi, nii tumeda kui heleda - kõik sõltub ka soovitud stiilist, mööbli värvist jpm. - valige vastavalt oma värvi- ja stiilieelistustele. Tumedamad toonid teevad ruumi väiksemaks ja ka hubasemaks. Heledad toonid suurendavad ruumi. Magamistuppa ei soovitaks võibolla liiga kirkaid värvitoone, mis visuaalselt liiga väsitaksid.
Hea kvaliteet ja disain vt. näiteks:
http://www.tapeet.ee/est/tooted/Tapeedid/Eco%20Tapeter/?productID=785

Veel soovitaks voodipeatsi seina mõnda fototapeeti ning ülejäänud seinad värvida tooniga, mis võetud juba väljavalitud tapeedi toonist üks toon.
http://www.tapeet.ee/est/tooted/Pilttapeedid - valik pilttapeete

Või fototapeedi asemele mõni intensiivsema mustri-värviga tapeet ja ülejäänud seinad samas toonis ühevärviline tapeet (vali alati samast sarjast ühevärviline ja mustriga tapeet, siis on kindlam) või siis värvida ülejäänud seinad oodipeatsitapeediga sarnases toonis.
http://www.tapeet.ee/est/tooted/Tapeedid/Pihlgren/?productID=721


Kõike kaunist!
Pilery

Tsiteeri

Miimi 12.03.2024 16:53

Tässä on unelmasanakirja https://dreamsdemystified.blog/fi/ - puhuimme eilen.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.