KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

värvid köögis

ene pihlak 09.10.2013 21:29

Tere.Köök on u.45m2,üks sein on vana heledamaks lihvitud palk,mille äärde tuleb punastest kividest puupliit.Teised kolm seina plaanin struktuurkrohviga teha ja kollaseks värvida.Lakke plaanitud vanutatud puit.Põrandale tammelaud.Palun andke nõu,mis värvi peaks olema köögimööbel ja mis värvi põrand või millist värvi värvida köögisein.Kuidas värve sobitada

Tsiteeri

Pilery Kangur 10.10.2013 14:05

Tere!

Ehedad materjalid nagu puit ja krohvitud sein pääsevad hästi mõjule, kui interjööris olevad värvid ei ole väga intensiivsed. Kollane köögisein on sobilik kuna soe värvigamma sobib naturaalsete materjalidega hästi ning jätab hubase mulje. Kindlasti soovitaks aga valida hele rahulik kollane toon ( lähtuda võiks puidu naturaalsest toonist) - mitte väga tume ega intensiivne sidrunkollane. Köögimööbel võiks olla samuti mitte väga "värviline" vaid vaniljevalge vms. Arvestada võiks, et ruumis olevad puitmaterjalid(sein, põrand,lagi,köögi töötasapind nt.) oleksid sarnase tonaalsusega - et vältida mitme erineva puitmaterjali kõrvutamist ruumis.
Soovitan alati seinad,laed, põrandad jätta rahulikumaks ja pigem fooniks - värvi tekib iseenesest juba köögis olevatest pudipadist jm.asjadest.
Tore värvilaik on kindlasti ka punane puupliit, mille juurde hiljem aktsendiks tekstiilide näol valida näiteks telliskivitooni või türkiissinist vm .
NB! Värve lisada interjööri pigem tekstiilide - vaibad,kardinad,linikud,nõud jms.abil.


Kaunist sügist soovides,
Pilery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.