KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistao kujundus

Merka 08.07.2014 08:53

Tere,
Sooviks tapeetida ja uuendada magamistuba, üks sein on pruun palk ja sooviks teada mis sobiks kokku ? ( meeldivad soojad toonid) ? Mis värvi tapeet, ja parkett sobiks ?
Oleme ise mõelnud lilla tapeedi osas, all pildid (kas hele või tume lilla)

Tsiteeri

Pilery Kangur 15.07.2014 20:43

Tere!


Vabandan viibinud vastuse pärast.
Kahjuks ei õnnestunud tapeedi pildifaile avada. Palkseina juurde tapeedi valimine ei sõltugi niipalju toonist,kui ruumi üldisest stilistikast. Palgi juurde sobib hästi ka naturaalvalge krohvitud seinapind.
Lilla tooni võibolla välistaks üldse ja soovitan puidumaterjali (palksein) juurde naturaalseid looduses reaalselt esinevaid toone - erinevad valged, beezid,kollakad,rohekad jms.
Parkett võiks olla palkseinaga sarnase koloriidiga. Näiteks,kui puitmaterjal seinas on valgendatud,siis kasutada sarnast viimistlust ka parketil või massiivpuidust põrandamaterjalis. Parem oleks 1-lipiline rustikaalsema ilmega põrandamaterjal - laminaati ei soovitaks.
Eelpooltoodud soovitused on kindlasti teoreetilised,sest ilma reaalset ruumi nägemata ei saa ma pakkuda 100% õiget lahendust.



Kaunist suve soovides,
Pilery










Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.