KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögi tagasein

Kristiina 23.07.2014 23:48

Tere! Oleks soov kleepida köögi tagaseina pitslinikud ja need eelnevalt ka värvida, ja sinna peale panna klaas. Kuidas seda teostada?

Tsiteeri

Marge 09.09.2014 12:31

Kindlasti just klaas. Sellise teostuse puhul tuleks kindlasti valida sellised materjalid ja liimid, millede puhul ei jõuaks mustus ja niiskus linikuteni. Võite küsida lähemat nõu ka Piar OÜ -st info@printerior.ee https://www.facebook.com/PRinteriorHD , nad pakuvad väga efektseid printmustreid klaasile, ka pitsilisi, mis jäävad väga efektsed. Juhul, kui soov just enda tehtud pitslinkuid esitleda, siis see väga originaalne ja kindlasti annavad nõu, milline klaas ja lahendus sinnajuurde sobiks. Edu ideede teostamisel!

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.