KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kaldseina viimistlus

Katrin 25.09.2014 12:47

Kaldseina viimistlemisel plaanis kasutada MDF seinapaneele. Nii elutuba kui magamistuba on kahe vastamisi kaldseinaga.
Nüüd aga jäänud mõttesse kas paneelid peaks paigutama kaldseinale horisonaalselt või vertikaalselt. Ilmselt on see ju maitse asi. Edale tundub meelepärasem horisontaalne. Kuidas kumbki paigutus ruumis visuaalselt mõjub? Feng shui seisukohast soovitatakse kasutada kaldseina puhul kindlasti vertikaalset laudist (ilmselt seotud energia liikumisega) aga ega samas kõike jõua Feng shui järgi paigutada. Mis Teie arvate?

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.09.2014 09:58

Tere!


Kui ruum on väga madal,siis peaks laudise paigaldama vertikaalselt. Kui seda probleemi pole võib kasutada ka horisontaalset lahendust,eriti,kui endale tundub nii meelepärasem. Feng Shui teema on iga inimese isiklik asi ning seetõttu üheselt soovitada siin ei saagi.


Lugupidamisega,
Pilery Kangur

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.