KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistoa seinte värv

triinu 10.01.2015 22:25

Paluksin abi magamistoale hea värvitooni leidmisel. Sooviks on skandinaaviahõnguline ja romantiline pesa :)

Tuba on pikliku kujuga ning suured valged kapid jäävad sisse (riiul läheb välja). Samuti tuleks välja vahetada ruloo ja valgustite suured kuplid.
Hetkel on seintele krohviga antud tekstuur ning värvitud roheliseks. Lapsevoodit ei ole.

Palun väga abi :)

Tsiteeri

Pilery Kangur 13.01.2015 11:12

Tere!

Olemasolev mööbel sobib skandinaaviastiiliga hästi. Värvitooni on raske soovitada kuna peaksite lähtuma siiski enda toonieelistustest. Seinad võiksid olla mida iganes heledad ja pastelsed toonid - hele hallikassinine, hele hallikasroheline...
Võiksite kaaluda ka tapeedivarianti kuna pabertapeet materjalina seinas loob väga hubase tunde võrreldes värvitud seinaga. Vältida väga suuri ja intensiivseid mustreid ning tumedaid toone. Kuna ruum on pikliku kujuga,siis võimalusel,kui mahub, soovitaksin kapi panna akna vastasseina,seal kus praegu riiul on.
Valgustus võiks olla pigem kohtvalgus voodipeatsis seinal või /ja põranda-või öökapi valgustid. Laevalgustuse võiks üldse ära jätta või valida tagasihoidlikud ja märkamatud. Võibolla piisaks ka ühest laevalgustist ning soovi korral kasutada kapi sisse või kohale paigaldatavat valgusallikat. Tähtis on ,et erinevad valgustid moodustaksid visuaalse terviku.
Kardinad ei pea olema suure mahuga seinast seina kardinapuult rippuv kangamass ehk võiksid olla rooma kardina tüüpi ja tekstiilist väikeste seotavate lipsutega vms. ainult akna ees.
Oluline väikse ruumi puhul on ,et suured horisontaalpind nagu voodikate ning kardinatekstiil peaksid omavahel sobima,et ruum ei mõjuks "väsitavana". Näiteks väiksemustrilise heleda tapeedi juurde soovitaks ühevärvilisi heledaid tekstiile või vastupidi - ühetoonilise seina värv kõrvutada mustriliste tekstiilidega.



Toredat päeva!
Pilery

Tsiteeri

triinu 13.01.2015 11:16

Tänan heade nõuannete eest!
Nädalavahetusel hakkab trall pihta :)

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.