KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

milline tapeet, millisesse seina

Teeltuule 28.01.2015 19:45

Tere, plaan on värskendada kööktuba. Soovin paigutada diivani vastas seina. diivani nurk jääks akna alla(saan asukohta muuta). Sein kus hetkel on tapeet tuleks ainult tvalus ja kõlarid. Vitriinkapp ei jääks siia ruumi. Milline tapeet sobis siia tuppa? Millisesse seina panna?

Tsiteeri

teeltuule 28.01.2015 21:40

Lisan veel infot:) tuba on väike( 19m2,) õhtune päike, soov on saada ruum heledamaks,rõõmsamaks ja nö ühtlasemaks.Kas oleks vaja muuta ka seina värv?mida peaksin veel muutma?

Tsiteeri

Pilery Kangur 29.01.2015 18:54

Tere!

Kui paigutate diivani vastasseina,siis diivani taha seina peaks panema ka tapeedi. TV-ga vastassein värvida. Seina värvitooniks võiks valida tapeedi toonis leiduv toon,soovitatavalt hele toon.( Kui ei soovi tapeedi köögiseina,siis peaks tapeeditavad ja värvitavad seinte asukohad jätma samad.) Tegelikult mõjuks tapeediala laienemine kööki isegi hästi. Tänapäeva tapeedid on vajadusel ka kergelt puhastatavad
. Kuna ruum on väike,siis terviklikkuse säiltamiseks ei soovita (seintel) kasutada väga tumedaid-intensiivseid värvitoone. Ka tapeedimuster peaks olema rahuliku loomuga ning väikse mustrisammuga. Tapeedi põhjatoon valida näiteks sarnane nagu põrandas leiduv kõige heledam toon. Roheline aktsentvärv vaibana on hea,mida võiks ruumis rohkem korrata veel ka lisa diivanipatjade näol nt. Võiks kaaluda kardinate eemaldamist ja kasutada nt. sobivas toonis roomakardinaid akna ees - see avardab ruumi. Ka võiks üle vaadata veel põranda jm. valgustid ning võimalusel uuendada.


Head soovides,
Pilery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.