KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Põranda üleminek

K. Sova 14.01.2016 12:54

Tere! Vajan abi köögi põranda materjali valimisel. Eelistan puitu, kuid ei tea, kuidas see sobiks kokku elutoa põrandaga, kus on naturaalne kolmelipiline tammeparkett, juba aastaid vana ja kollakaks muutunud. Küsimus on nii puidu värvis, kui laudade paigaldamise suunas. Üleminek elutoast kööki on diagonaalne ja u 2,5 m lai. Kindlasti tahaks panna laia lauda, mitte jätkata kolmelipilisega. Kas see peaks olema sama tooni ja mis suunas paigaldada - kas jätkata samas suunas või tekitada kalasaba? Köögimööbel on valge. Või oleks loogilisem panna hoopis kivi, et tekiks konkreetne üleminek? Ette tänades, K. Sova

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.01.2016 15:17

Tere!

Olles otsustanud kindlasti kasutada 1-lipilist laudparketti,siis soovitaks jätta sama diogonaalne suund nagu 3-lipilisel. Samuti võiks eelistada sama tooni ja viimistlust,mis olemasoleval parketil.
Soovitaksin pigem kasutada hoopis erinevat materjali (nt.kivi),et tekitada konkreetne üleminek ,mitte püüdes erineva iseloomuga puidupindu vägisi sobima panna.


Heade soovidega
Pilery Kangur

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.