KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannitoa kujundus & plaatide valik

Jane 05.08.2016 15:42

Tere

Kas oskaksite anda omapoolse hinnangu vannitoa kujunduse osas. Olen suurema osa plaanist valmis saanud, aga ühes asjas olen veel kahevahel.
Nimelt uus kujundus näeb ette, et ruumi vasakpoolne osa ja tükike tagaseinast kaetakse valgete plaatidega (plaat nr. 2), suurem osa tagaseinast fotoklaasiga ning parempoolne osa mustriliste plaatidega (plaat nr. 2). Põrandale tulevad puitimitatsiooniga pruunikashallid plaadid ning vanni asemele dušinurk. Viimase külgseina piirde ehitamiseks plaanisin samuti kasutada valgeid plaate. Samas tekkis mõte, et kas võiks/peaks dušinurga põranda laduma munakivikujutisega plaatidest (plaat nr. 3)? Kas see annaks parema efekti või on "too much", kuna erinevaid plaate koguneb ühte ruumi liiga palju?

Ruumiplaan:
https://www.dropbox.com/s/5d4t0gnadkgriw2/vt.png?dl=0

Plaat nr. 1:
https://www.dropbox.com/sc/aeovcs1fj1fayoe/AADFSLc878LlifDP_WAHz06Qa

Plaat nr. 2:
https://www.dropbox.com/sc/fb3ockwx3oqz0km/AAC36XqLaU7zUNLPk1fl4v0fa

Plaat nr. 3:
https://www.dropbox.com/s/bxx4blhb6jvpqb3/20160115_173415.jpg?dl=0

Fotoklaas:
http://depositphotos.com/22228883/stock-photo-fishing-net.html

--
Jane

Tsiteeri

Pilery Kangur 05.08.2016 17:14

Tere!


Valitud materjalidest tekib 2 gruppi,mis oleks sobilikud:

1.Fotoklaas ja heledad ühevärvilised plaadid.
Mustriga plaadi lisamine siia gruppi on juba liiast. (Äärmisel juhul munakivikujulised plaadid dushipõrandale,et fotoklaasiga teemasse haakuda.)

2. Fotoklaas jätta ära ning kasutada heledaid ja mustrilisi plaate koos. Hästi toimiv kooslus ja ei ole vaja karta,et jääb kuidagi "igav". HIljem lisanduvad tekstiilid jm. kribu-krabu,mis värvilaike annab.


Parimate soovidega
Pilery



Tsiteeri

Teele 08.10.2016 13:59

Tere!

Selline küsimus, kas sokliplaati on võimalik kasutada ka interjööris, näiteks vannitoa seintel? Kas ta peaks niiskusele vastu, milline on materjali mõju inimesele (mõeldud, et kas ta on mingil määral mürgine..)?

Lugupidamisega,
Teele

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.