KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Laevõlv

Martin 10.08.2016 09:06

Tere

Üks mõte on korteri esiku ja köögi vaheline avaus kumera laevõlviga täita. Mis Teie arvate, kas see oleks sobilik ja hea mõte? Praegune lahendus tundub kuidagi poolik ning võlv lisaks nagu õdusust.

https://www.dropbox.com/s/hwx6xkkvuwugntt/20160809_075541.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/bp3l1txvi9p3mxv/20160810_081226.jpg?dl=0

Mõned näited Internetist:
http://www.smalldesignideas.com/interior-room-arches-decoration-ideas.html

Tsiteeri

Pilery Kangur 10.08.2016 15:58

Tere!

Minu subjektiivne arvamus on,et kaarekujuline ava ei ole eriti hea lahendus teie ruumide puhul. Piltidelt paistab rohkem modernsem,kaasaegsem eluase.
Kaarja kujuga ava seinas eeldaks natuke teistsugust interjööri,paksemaid seinu - võibolla ajalooline hoone vms.
Õdususe lisamiseks on palju teisi viise - valgustus,tekstiilid,naturaalsed materjalid interjööris jms.


Kaunist augustikuud soovides,
Pilery

Tsiteeri

Edi 06.09.2016 21:11

Hanna 06.09.2016 21:43

Kvaliteetne ja isikupärane tootevalik aitab täita külastajate emotsionaalseid unistusi ja ratsionaalseid vajadusi. EDM on platvormiks Eesti autoridisainile edendades toodete promo ning müüki Eestis ja väljaspool. Eesti Disaini Maja egiidi all on esinetud St Peterburis, San Fransiscos, Brüsselis, Londonis, Milaanos, Viinis ning erinevates Soome linnades. kuule - http://bestdesignideas.com/furniture/ Eesti Disaini Maja on kasvamas kohaks, mis seob omavahel erinevate valdkondade ja pädevustega disainereid ja loomeinimesed, pakub lahendusi teenusedisaini sugemetega tooteideedele ning algatab tootearendusprotsesse, kus kohtuvad disainerid, kliendid ja ettevõtjad

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.