KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Bagua tsoonid

Marju 07.09.2016 22:07

Tere. Kui võtta ette Bagua tsoonid, siis mis ruum millisesse tsooni kõige paremini sobiks? Nt. magamistuba suhete tsooni? Köök abistajate tsooni? jne. Või ei oma need nii suurt rolli? Plaanis on uue kodu soetamine ning siis sooviks, et kõik ruumid saaks uues kodus õiged ruumid. Siis saaks hakata juba elementidega mägima, millega energia liikuma saada ja mida tasakaalustada :)
Ette tänades!

Tsiteeri

Pilery Kangur 08.09.2016 11:52

Tere!


Kõik meie elutee tsoonid omakorda seotud ka elementidega, alludes nende mõjule. Iga elementi (ja ühtlasi vastavat tsooni) saab tugevdada sellele eelneva elemendi lisamisega ruumi kas värvi, vormi või materjali näol. Nõrgendada saab energiat pehmemalt, kui lisada elemendile järgnevat stiihiat, ja karmimalt, kui tuua sisse otseselt nõrgestavat elementi. Näiteks: Tuld kustutab Vesi, Maad nõrgestab Puu, Metalli sulatab Tuli, Vett neelab Maa , Puud raiub Metall.
Vanima feng shui haru – Vormi koolkonna kohaselt siseneme ruumi kokkuleppeliselt alati põhjaküljest, st. süsteem ei ole seotud päris ilmakaartega, vaid lähtub inimesest ja tema tajudest. Kas soovite feng shui põhimõtteid kasutada, sõltub ainult teie enda tundlikkusest ja soovidest, mitte minu subjektiivsest arvamusest.
Kui soovite uut kodu planeerides lähtuda Bagua energiakaardist,siis soovitan pöörduda feng shui spetsialisti poole.


Parimate soovidega
Pilery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.