KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vann sauna eesruumis

Mari-Liis 11.09.2016 00:42

Meie uude majja tuleb ca 13 ruudune sauna eesruum/puhkeruum. Soovin sellest ruumist teha mõnusa ja hubase puhkeruumi, kuid sisustuse teeb keeruliseks asjaolu, et ruumi ühte nurka on planeeritud ka vann. Soovin, et see ruum oleks tasakaalus, ehk et sisse astudes ei tekiks tunnet "miks siin toas vann on" ega ka "miks vannitoas diivan ja diivanilaud on". Kas sellises ruumis võiks vann olla pigem sisseehitatud või eraldi? Kas põrandal kasutada pigem neutraalset värvi keraamilist plaati või puiduimitatsiooniga keraamilist plaati?
Kodu üldiselt on selline hubases ja helges skandinaavia stiilis, tammelauast põrandad, heledad seinad, hele mööbel.

Tsiteeri

Pilery Kangur 13.09.2016 12:26

Tere!

Sauna eesruumi võib käsitleda kui hubast puhkeruumi ka juhul,kui samas ruumis vann. Vann võiks olla eraldiseisev, pilkupüüdev ilus disaintoode.
Soovi korral võib vann olla kergelt eraldatud .Olenevalt ruumi stilistikast, kasutada näiteks kaunist pitskardinat või tekitada nn.kergsein sobivas kõrguses taimedest. Kauneid kunsttaimi ruumieraldamiseks pakub ka Sishi.
Nii neutraalne keraamiline plaat kui ka puitimitatsiooniga plaat on põrandale sobivad.
Soovitan aga mõelda ka mitte nii tavapäraste keraamilise plaatpõranda peale vaid ka puitpõrand oleks tore lahendus . Kui vanni alal suure veega ei uputa,siis juhuslikud läigatused,mis ära kuivatada, ei kahjusta parketti.
Et tsoneerida vanni ala võib sinna paigaldada teistmoodi katte - miksmitte näiteks vinüülsisal koosluses puitpõrandaga. Boloni firma vinüülsisalist rullmaterjal (Lincona)on innovaatiline vett taluv ja põneva disainiga põrandakattematerjal.
Uutest materjalidest on vannitubadesse sobiv veel ka LVT (Luxury Vinyl Tiles - Lincona) materjal.


Toredat toimetamist!
Pilery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.