KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Aktsentseina valimine

Triin 27.09.2021 20:15

Nii keeruline on antud ruumis valida aktsent seina. Kindel soov on 1-2 seina teha tumedama rohelisega ja ülejäänud seina tulevad heledad. Panen juurde ka toa plaani. Ise mõtlesin, et teha tumedaks nt TV tagune sein ja seal kõrval aknaga sein ning juurde hall diivan. Teine mõte on tumedaks teha söögilaua otsas olev aknata sein ja vastukaaluks osta roheline diivan. Milline idee oleks parem või on Teil pakkuda hoopis kolmas? Aitäh kui oskate mu dilemma lahendada.

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.10.2021 11:49

Tere Triin!

Pakun aktseintseinaks aknata seina kummuti taga. Ülejäänud ruumi seinad võiks olla kõik sama tooni. Roheliste värvitoonide valimisel valida väga rahulikud, mitte erksad ja ühe värviskaala rohelised. Mitte kasutada ühes ruumis külma ja sooja alatooniga rohelist. Ülejäänud 3 seina võiks olla heledad rohekashalli varjundiga ,vastukaaluks aktsentseina rohelisele.
Kui soovite rohelist diivanit,siis peab see olema väga täpselt aktsentseina toonist lähtuv. Kui divanikanga valimine osutub keeruliseks,siis pigem valida neutraalne hall diivan ,kui "vale" roheline.

Edu ja kaunist sügist soovides,
Pilery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.