KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögipõrand

Eve 26.04.2022 11:34

Tere!
Köögikapid helehallid,kapi pealispind tumepruun,seinad valged ja lagi tuleb ka valge. Seinakapi uksed ka helehallid ja küljed tumepruunid. Köök ise miite väga suur. Mis värvi võiks olla põrand? Kas helehall LVT on mõistlik?

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.04.2022 22:07

Tere Eve!


LVT põrandakate on kööki väga hästi sobiv materjal kuna talub koormust ja vett ning on lihtsalt hooldatav. LVT on võrreldes kiviga mõjub jala all pehmemana ja soojemana. Ka helehall toonina oleks arvestades köögimööbli kirjeldust igati mõistlik valik. Samas pean rõhutama,et hallide toonide omavahel kokku sobitamine võib olla päris keeruline. Hallil on erinevaid varjundeid ning neid peaks arvesse võtma. Ehk peaksite jälgima,kas kappide helehall on soojema või külmema varjundiga ning selle järgi valima ka sarnase põranda halli tooni. Oluline on ka värvi heleduse/tumeduse aste. Valgusvaese ruumi korral võiks põrandandamaterjal olla heledam,sest hele toon horisontaalsel pinnal peegeldab valgust laiali ja mõjub väikses ruumis hästi.
Kui soovite kontrasti ja valgust on piisavalt, siis oleks variant ka töötasapinna (kui see on nt. tumepruuni puidu viimistlusega) tooni kordamine põrandamaterjalis. LVT võib samuti olla nii puidu- kui ka kivimustriga. Kui kappide pind on ilma nähtava puidusüüta sile ja värvitud hall pind,siis sobiks põrandale pigem kivipinda meenutav LVT. (Hea oleks erinevaid puidumustreid mitte liiga palju ühes ruumis kasutada. ) Variante võib olla veelgi,kuid ilma ruumi nägemata on raske 100% õigeid soovitusi anda.
Kui vajate täiendavat abi konkreetse põrandakatte leidmisel, siis saan aidata konsultatsiooni vormis objektil.


Head,
Pilery Kangur

Tsiteeri

Eve 27.04.2022 08:16

Tere!
Olen ka mõelnud tumeda pôranda peale nagu kapi töòpind aga kahtlustan,et see teeb ruumi vãiksemaks. Hoolduse móttes kindlasti lihtsam. Ise nimetan ruumi pigem pimedaks,1 suurem aken. Saadaksin pildi heameelga.
Ah jaa! Laua sooviks várvida ka tumedaks

Tsiteeri

Mats 11.06.2022 13:33

Milline on kõige praktilisem valik: parkett, laminaat või plaadid köögipõrandaks? Esteetilisuse mõttes mõtlen plaatidele, kuid praktilisuse mõttes mõtlen laminaadile või parketile. Mis on teie arvamus?

Tsiteeri

Markus 16.11.2023 16:49

Köögis on väga oluline teha täiuslik põranda betoneerimine, asjatundjad saavad teid selles aidata https://frs.ee/betoonporandad/ Mina tegin oma köögis sooja põranda, need poisid betoneerisid selle mulle kõigepealt, siis pandi soojad matid, siis tasandus ja siis alles plaat. Nüüd on köögis väga mugav kõndida. Ei ole niiskust ega niiskust. Soovitan seda meetodit!

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.