KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

lemmikloomad

Drew 16.11.2022 11:12

Kas sa pead lemmikloomi? Mis on su lemmikloom?

Tsiteeri

cazers 19.11.2022 09:07

Kuigi mõned koerad käituvad alati nii, nagu oleks nad näljas, olenemata sellest, mida saate, saate aidata, jagades nende toidukorra kaheks maiused koertele https://dogfest.ee/et/cat/looduslikud-koerte-maiused/ või kolmeks toidukorraks. Või veel parem, saate harjumuseks toita neid teiega samal ajal, et nad ei kerjaks nii tõenäoliselt. (Sellel pole mingit pistmist domineerimisega, see tähendab lihtsalt, et nad on teie juustest väljas, kui nad ise söövad.) Nad saavad sama palju, kuid nad tunnevad, et saavad rohkem toitu.

Tsiteeri

kipper55 20.11.2022 12:29

Suuremat tõugu koerte omanikud otsustavad mõnikord toita ühe toidukorra päevas, kuid kui teie lemmikloomal on kalduvus oma toitu segada, võib neile olla parem teha kaks väiksemat söögikorda, mitte üks suur. Suure hulga toiduainete korraga sisse söömine võib põhjustada seedetrakti probleeme.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.